OTAC POKUŠAO DA UDAVI ĆERKU, MAJKA JE JEDVA OTRGLA IZ OČEVIH KANDŽI! Jezivi detalji porodičnog nasilja u Obrenovcu - pijan lupao sve po kući, pa bes iskalio na njoj

Autor: T.V.

Hronika

19.12.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama, on je prilikom hapšenja imao oko dva promila alkohola u krvi.

OTAC POKUŠAO DA UDAVI ĆERKU, MAJKA JE JEDVA OTRGLA IZ OČEVIH KANDŽI! Jezivi detalji porodičnog nasilja u Obrenovcu - pijan lupao sve po kući, pa bes iskalio na njoj

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Policija u Obrenovcu uhapsila je V.Š. (49) zbog jezivog nasilja u porodici, naime, on je naočigled supruge šamarao ćerku i pokušao da je udavi.

Nesrećna žena odmah je pozvala policiju koja je brzom reakcijom sprečila nasilnika da nekoga od ukućana još povredi.

Sagovornik blizak slučaju navodi da je nasilje izbilo nakon svađe u porodici, kada je muškarac, pod dejstvom alkohola, nasrnuo na ćerku.

Policija je brzom reakcijom sprečila dalje povrede i uhapsila osumnjičenog, koji je prilikom hapšenja imao oko dva promila alkohola u krvi.

- Nakon svađe muškarac koji je bio pod dejstvom alkohola pred suprugom i ćerkom krenuo je da lupa sve u kući. Kada su pokušali da ga zaustave on je nasrnuo na ćerku. Nju je ošamario nekoliko puta i pokušao da je udavi - kaže sagovornik blizak celom slučaju za Telegraf.

Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu izreklo je hitne mere, uključujući zabranu prilaska i komuniciranja sa žrtvom.

Incident se dogodio pre dva dana, a prema dostupnim informacijama, ova porodica do sada nije bila poznata po nasilju, a ranije nije bilo prijava ovakvih slučajeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading