OVO JE MIKAN KOJI JE NASTRADAO U UDESU KOD ŠAPCA: Obilazio gradski autobus, pa se zakucao u auto!

Autor:

Hronika

18.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana nastradalog muškarca biće u sredu, na seoskom groblju.

OVO JE MIKAN KOJI JE NASTRADAO U UDESU KOD ŠAPCA: Obilazio gradski autobus, pa se zakucao u auto!

Foto: facebook/Mikan Panic

Mikan P. (41) iz Tabanovića, blizu Šapca, nastradao je juče u nesreći koja se desila posle 18:30 časova na ulasku u njegovo rodno mesto.

Tragedija se desila kada je pokušao da obiđe autobus svojim automobilom i direktno se sudario sa drugim vozilom, u kome je suvozač Branislav U. (68) izgubio život.

Prema nezvaničnim informacijama, u udesu su učestvovala dva vozila - "reno klio", kojim je upravljao Mikan P. (41), i "citroen ksara" u kojem se nalazio vozač i dva putnika.

Branislav U. je preminuo na mestu nesreće. Još tri osobe su povređene, pri čemu je P. U. (45) zadobio teže povrede, N. U. (63) lakše povrede, dok je putnica M. N. (35) iz autobusa takođe lakše povređena.

Podsetimo, majka nastradalog muškarca M.P kroz suze za portal Republika.rs ispričala je da ne zna kako je došlo do nesreće. 

- Ništa ja ne znam kako se desi. On nema nikoga ima samo oca i majku, jaoj... - rekla je jecajućim tonom nesrećna žena. 

Ona je dodala da su članovi porodice otišli u bolnicu kako bi preuzeli telo sina. 

Otišli su u bolnicu po njega, sahrana će biti u sredu, na groblju kod nas u selu - kroz suze je ispričala majka nastradalog muškarca. 

Rođaka preminulog muškarca ispričla je da se u koloni iza automobila nastradalog muškarca, nalazio njen zet, koji je gasio automobil u koji je udario njen rođak u kome su se nalazile tri osobe.

On je bio u koloni, iza njegovog auta. Ta kola u koja je udario su planula, pa je on aparatom za gašenje požara gasio plamen, ali na žalost evo šta se desi - rekla je uznemirena rođaka nastradalog M.P. 

Sahrana nastradalog muškarca biće u sredu, na seoskom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading