MAJKA KUKA I UDARA SE PO TELU: Oglasila se rođaka nastradalog muškarca iz Šapca - preticao autobus pa se direktno zakucao u auto koji mu je dolazio u susret!

Autor:

Hronika

18.12.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaka nastradalog vozača "Renoa" ispričala je kako je došlo do tragedije.

MAJKA KUKA I UDARA SE PO TELU: Oglasila se rođaka nastradalog muškarca iz Šapca - preticao autobus pa se direktno zakucao u auto koji mu je dolazio u susret!

Foto: ST/D. Kadić, Shutterstock, Printscreen/https://www.youtube.com/@BeogradGSP

Muškarci B.U. (68) iz Šapca i M.P. (41) iz Tabanovića poginuli su u saobraćjnoj nesreći koja se dogodila u Šapcu kada je automobil "Reno" direktno čeono udario u vozilo koje je dolazilo u susret iz suprotnog smera.

Nastradali muškarac je jedinac, a od trenutka kada je  njegova porodica saznala za tragediju u šoku priča rođaka za portal Republika.rs

- Bila sam celu noć kod njih. Tragedija, šta se dogodi... On je jedinac, ima majku i oca. Oni su u potpunom šoku. Ne znaju šta će sa sobom. Njegova majka samo kuka i udara se. Obilazio je autobus, i ispred se stvorio automobi - priča naša sagovornica.

Kako kaže, u koloni iza automobila nastradalog muškarca, našao se njen zet, koji je gasio automobil u koji je udario njen rođak u kome su se nalazile tri osobe.

- On je bio u koloni, iza njegovog auta. Ta kola u koja je udario su planula, pa je on aparatom za gašenje požara gasio plamen, ali na žalost evo šta se desi - priča uznemirena rođaka nastradalog M.P. i dodaje:

- Kažu da je pre nesreće sedeo u kafani, a da je roditeljima rekao da će brzo, ne znam kako će njegova porodica sve ovo izdržati, bili su veoma vezani za njega, zato što je jedinac, nije se ženio, pa su sve njemu posvetili - zaključuje naša sagovornica.

Podsetimo, u ovoj nesreći teške telesne povrede zadobio je B.U. (45) iz Šapca, dok su lakše povređeni N.U. (63) i M.N. (35) iz Šapca. 

- Na mestu nesreće nastradala su dvojica muškaraca dok su tri osobe povređene, među njima jedna je zadobila teške telesne povrede. Svi su prevezeni u bolnicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading