MAJKA NASTRADALOG MUŠKARCA KOD ŠAPCA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: "Jaoj, on nema nikog samo oca i mene - ne znam šta se desilo!"

Autor:

Hronika

18.12.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka nastradalog muškarca jedva je smogla snage, da kaže nekoliko reči o nesreći.

MAJKA NASTRADALOG MUŠKARCA KOD ŠAPCA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: "Jaoj, on nema nikog samo oca i mene - ne znam  šta se desilo!"

Foto: shutterstock

Muškarci B.U. (68) iz Šapca i M.P. (41) iz Tabanovića poginuli su u saobraćajnoj nesreći  koja se dogodila u Šapcu kada je automobil "Reno" direktno čeono udario u vozilo koje je dolazilo u susret iz suprotnog smera.

Majka nastradalog muškarca M.P kroz suze za portal Republika.rs rekla je da ne zna kako je došlo do nesreće. 

- Ništa ja ne znam kako se desi. On nema nikoga ima samo oca i majku, jaoj... - rekla je jecajućim tonom nesrećna žena. 

Ona je dodala da su članovi porodice otišli u bolnicu kako bi preuzeli telo sina. 

- Otišli su u bolnicu po njega, sahrana će biti u sredu, na groblju kod nas u selu - kroz suze je ispričala majka nastradalog muškarca. 

Podsetimo, kao što je portal Republika.rs prethodno izveštavao rođaka preminulog muškarca ispričla je da se u koloni iza automobila nastradalog muškarca, nalazio njen zet, koji je gasio automobil u koji je udario njen rođak u kome su se nalazile tri osobe.

On je bio u koloni, iza njegovog auta. Ta kola u koja je udario su planula, pa je on aparatom za gašenje požara gasio plamen, ali na žalost evo šta se desi - rekla je uznemirena rođaka nastradalog M.P. 

Podsetimo, u ovoj nesreći teške telesne povrede zadobio je B.U. (45) iz Šapca, dok su lakše povređeni N.U. (63) i M.N. (35) iz Šapca. 

- Na mestu nesreće nastradala su dvojica muškaraca dok su tri osobe povređene, među njima jedna je zadobila teške telesne povrede. Svi su prevezeni u bolnicu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading