KOSTA KECMANOVIĆ BESAN ŠTO JE JOŠ UVEK U BOLNICI: Histeriše i poziva se na svoje godine!

Autor:

Hronika

16.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samog masakra, Kosta je guglao kolika kazna ga može sledovati.

KOSTA KECMANOVIĆ BESAN ŠTO JE JOŠ UVEK U BOLNICI: Histeriše i poziva se na svoje godine!

Foto: printscreen/Google Earth, Privatna arhiva

Monstrum iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar"Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja ove godine ubio devetoro đaka i čuvara, ponovo je šokirao osoblje i nadležne organe koji se o njemu staraju.

Nakon više od sedam meseci koliko se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, on je odlučio da se pobuni jer ne želi više da bude tu. Upravo zato je jednog dana, kako saznajemo od izvora upoznatog sa slučajem, krenuo da histeriše u svojoj sobi.

- Njegovo ponašanje je krajnje bezobrazno! Nedavno je krenuo da se buni i da govori kako on ne bi trebalo da bude tu, već kod svoje kuće. Bio je besan i navodio je da je on samo dete. Apsolutno nijednu trunku kajanja ne pokazuje, bitno mu je samo da izađe izvan zidina u kojima se nalazi - objašnjava sagovornik. 

Naime, o kakvom profilu dečaka se radi, govori i činjenica da je on mesec dana pre masakra detaljno planirao zločin, te da je do detalja istraživao kakva kazna ga može sledovati.

- Osim što je imao jezivi spisak dece koju želi da likvidira, kao i rutu kojom će se kretati po školi tog dana, on je nedeljama unazad do tančina istraživao kakva kazna može da usledi jednom trinaestogodišnjaku. Upravo se na svoje godine i poziva sada, kada je shvatio da neće izaći iz ove ustanove i da se neće slobodno kretati ovom državom - navodi izvor iz istrage.  

Osim toga, kako smo nedavno pisali, on iz dana u dan dokazuje koliko je bezosećajan i koliko se ne kaje za jezivi zločin koji je počinio, pa je tako, tokom jednog razgovora sa stručnim licima koji o njemu brinu, istakao da mu nedostaje jedino pas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (10)

Loading
Zoran

16.12.2023 16:11

Nikad na slobodu uskoro ces na robiju ti si veliki decak

Dragan

16.12.2023 17:09

Daj ubijte više to govno, i to javno!

Milutin

17.12.2023 09:18

@Dragan - Tako je!

Brale

16.12.2023 17:43

Uzivaj u ovim trenucima cudoviste, bice ti samo gori i tezi uslovi sto si stariji.