OGLASILI SE IZ POZNATOG RESTORANA DAN NAKON ŠTO JE BAČENA BOMBA! Eksplozija odjeknula na Voždovcu, a oni samo OVO imaju da kažu...

Autor: T.V.

Hronika

14.12.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza svega stoji samo objašnjenje da su u toku radovi, iako je reč o radovima usled bačene bombe koja je objekat oštetila.

OGLASILI SE IZ POZNATOG RESTORANA DAN NAKON ŠTO JE BAČENA BOMBA! Eksplozija odjeknula na Voždovcu, a oni samo OVO imaju da kažu...

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Juče u Beogradu odjeknula je eksplozija, kada je bačena bomba na jedan poznati restoran u prestonici, a koji je u vlasništvu N.M., snaje Vinka Rakonjca optuženog na 12 godina zatvora zbog trgovine heroinom.

Kako saznajemo, u pitanju je Pashe Pizza Bar, koji se nalazi u Ulici Vojvide Stepe u Beogradu, a na objekat je bačena bomba m70.

Nakon incidenta, iz ovog restorana oglasili su se na svom Instagram profilu.

- Dragi gosti, trenutno su radovi u toku u našem restoranu. Restoran će početi sa radom u četvrtak 14.12. od 12 časova - stoji u objavi ovog restorana.

Foto: Instagram

 

Međutim, iza svega stoji samo objašnjenje da su u toku radovi, iako je reč o radovima usled bačene bombe koja je objekat oštetila.

Ekipa portala Republika.rs kontaktirala je sa zaposlenima iz bara, kako bismo proverili tačnost informacija koji su sami objavili, a od svega toga dobili smo kratak i jasan odgovor, kako kažu iz restorana, dobili su takvu uputstvo, nakon čega je usledilo i spuštanje slušalice.

- Nemamo nikakvih komentara za štampu i medije. Tako ćemo nastupati do daljnjeg, ako dođe do neke promene, mi ćemo obavestiti, tako smo dobili direktivu - kratko su rekli iz restorana za portal Republika.rs.

Podsetimo, nakon incidenta, naša ekipa otišla je na lice mesta, gde su majstori već uveliko radili na popravci razbijenih prozora usled eksplozije.

Niko od prisutnih nije želeo išta da komentariše. Vlasnici restorana su neko vreme bili u lokalu, a kada su ga napustili naredili su da radnici nikoga ne puštaju unutar objekta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading