BAČENA BOMBA NA RESTORAN SNAJE VINKA RAKONJCA! Sumnja se da je sve povezano sa drogom!

Autor:

Hronika

13.12.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izlog jednog restorana u Beogradu bačena bomba.

BAČENA BOMBA NA RESTORAN SNAJE VINKA RAKONJCA! Sumnja se da je sve povezano sa drogom!

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ dr, Profimedia

Pretnja bombom

Danas, u ranim jutarnjim časovima, nešto pre šest sati, bačena je bomba m70 na izlog jednog restorana u Beogradu, a koji je u vlasništvu N. M. , inače snaje Vinka Rakonjca, saznaje "Blic".

Vinko Rakonjac je u Specijalnom sudu osuđen na 12 godina zatvora zbog trgovine heroinom na teritoriji Srbije, Slovenije, Holandije, Turske i Dominikanske Republike, pa se sumnja da bi ovaj događaj mogao da bude povezan sa poslovima vezanim za drogu.

U toku je operativni rad policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu na identifikovanju i procesuiranju za sada NN počinioca.

Podsetimo, nedavno su bačene bombe i na kuću Dragoslava Kosmajca. Za te napade je osumnjičen bračni par Dušan K. i Džesika, inače australijski državljani, a Kosmajčeva deca, Lazar i Milica su saslušani i na saslušanju u tužilaštvu su rekli da ne poznaju par koji je osumnjičen za napad.

Dušan K. i njegova supruga se sumnjiče da su planirali i organizovali pokušaje ubistava Lazara i Milice Kosmajac iz osvete.

Njima se na teret stavlja da su 7. i 15. novembra u dvorišta njihovih kuća na Zvezdari pokušali da aktiviraju tri bombe. Dve, srećom, nisu eksplodirale, dok je treća načinila manju materijalnu štetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading