OGLASILI SE IZ RESTORANA SNAJE VINKA RAKONJCA! Jutros bačena bomba na ovaj objekat!

Autor:

Hronika

13.12.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje iz restorana na koji je jutros bačena bomba.

OGLASILI SE IZ RESTORANA SNAJE VINKA RAKONJCA! Jutros bačena bomba na ovaj objekat!

Foto: instagram.com/MOJ BEOGRAD

Bačena bomba na restoran

Jutros je nešto pre šest časova bačena bomba na izlog restorana "Pashe" u Beogradu, a koji je u vlasništvu snaje Vinka Rakonjca, N. M. 

Iz restorana su se oglasili za Republiku, ali nisu želeli puno da komentarišu situaciju koja se dogodila.

- Ne znamo ništa i nećemo davati nikakve izjave dok ne završimo sve po restoranu, hvala - rečeno nam je iz restorana vlasnice N.M.

Podsetimo, Vinko Rakonjac je osuđen na 12 godina zatvora zbog trgovine heroinom na teritoriji Srbije, Slovenije, Holandije, Turske i Dominikanske Republike, pa se sumnja da bi ovaj događaj mogao da bude povezan sa poslovima vezanim za drogu.

U toku je operativni rad policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu na identifikovanju i procesuiranju za sada NN počinioca.

Takođe, nedavno su bačene bombe i na kuću Dragoslava Kosmajca, kuću u kojoj mu sada žive deca. Za te napade je osumnjičen bračni par Dušan K. i Džesika, australijski državljani, a Lazar i Milica Kosmajac su saslušani i u tužilaštvu su rekli da ne poznaju par koji je osumnjičen za napad.

Dušan K. i njegova supruga se sumnjiče da su planirali i organizovali pokušaje ubistava Lazara i Milice Kosmajac iz osvete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Njima se na teret stavlja da su 7. i 15. novembra u dvorišta njihovih kuća na Zvezdari pokušali da aktiviraju tri bombe. Dve, srećom, nisu eksplodirale, dok je treća načinila manju materijalnu štetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading