STAKLO NA IZLOGU POLUPANO, SVUDA SRČA: Na restoran snaje Vinka Rakonjca bačena bomba - radnici već popravljaju, a vlasnici... (VIDEO)

Autor: T.V./A.D.

Hronika

13.12.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izlog restorana jutros je bačena bomba, a Republika je na licu mesta.

STAKLO NA IZLOGU POLUPANO, SVUDA SRČA: Na restoran snaje Vinka Rakonjca bačena bomba - radnici već popravljaju, a vlasnici... (VIDEO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Danas, u ranim jutarnjim časovima je u Beogradu odjeknula eksplozija. Naime, bačena je bomba na jedan poznati restoran u prestonici, a koji je u vlasništvu N.M., inače snaje Vinka Rakonjca optuženog na 12 godina zatvora zbog trgovine heroinom.

Naime, u ranim jutarnjim časovima, odjeknula je eksplozija u Ulici Vojvide Stepe u Beogradu.

Kako se saznaje, na kafić "Pashe" u naselju bačena je bomba m70, koji je u vlasništvu N. M , inače snaje Vinka Rakonjca.

Ekipa portala Republika.rs na licu mesta zatekla je veliki broj radnika koji već rade na popravci. Staklo na izlogu je polupano, a kako saznajemo, pica bar danas neće raditi zbog okolnosti u kojima su se našli.

Vlasnici restorana su neko vreme bili u lokalu, a kada su ga napustili naredili su da radnici nikoga ne puštaju unutar objekta.

U toku je operativni rad policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu na identifikovanju i procesuiranju za sada NN počinioca.

 

 

Podsetimo, Vinko Rakonjac je u Specijalnom sudu osuđen na 12 godina zatvora zbog trgovine heroinom na teritoriji Srbije, Slovenije, Holandije, Turske i Dominikanske Republike, pa se sumnja da bi ovaj događaj mogao da bude povezan sa poslovima vezanim za drogu.

Iz restorana su se oglasili za Republiku, ali nisu želeli puno da komentarišu situaciju koja se dogodila.

- Ne znamo ništa i nećemo davati nikakve izjave dok ne završimo sve po restoranu, hvala - rečeno nam je iz restorana vlasnice N.M.

Podsetimo, Rakonjac je osuđen zbog trgovine heroinom na teritoriji Srbije, Slovenije, Holandije, Turske i Dominikanske Republike, a sumnja se da bi ovaj događaj mogao da bude povezan sa poslovima vezanim za drogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading