PANČO DAN PRED VANJINO UBISTVO ODLOŽIO SVOJ POTKAST: Nastavio da snima dan nakon krvavog pira!

Autor:

Hronika

05.12.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On najavljuje podkast za utorak (dan nakon Vanjinog ubistva). Ispunjava obećanje i u utorak 28. uveče tačno u 21 čas Ljupčo ide uživo sa podkastom u okviru takozvane emisije „Krš“, koju emituje po 113. put.

PANČO DAN PRED VANJINO UBISTVO ODLOŽIO SVOJ POTKAST: Nastavio da snima dan nakon krvavog pira!

Foto: youtube/printscreen

Ubica Ljupčo Palevski Palča u nedelju uveče, dok je planirao ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske, obavestio je prisutne na društvenim mrežama da se podkast neće održati uveče.

On je naveo da su  razlozi tehnički, ali iz današnjeg ugla i sami možete otkriti pravi, razglog.


On najavljuje podkast za utorak (dan nakon Vanjinog ubistva). Ispunjava obećanje i u utorak 28. uveče tačno u 21 čas Ljupčo ide uživo sa podkastom u okviru takozvane emisije „Krš“, koju emituje po 113. put. A tema je „Makedonija je najveći perač novca u EVROPI“.

Podkast je do sada pogledalo preko 21 hiljada gledalaca. Ali u tom trenutku niko nije znao da na svojim mobilnim telefonima, televizorima, kompjuterima gledaju ubicu 14-godišnje devojčice.

Ljupčo, kao u filmovima i TV serijama gde su ubice obično obučene u crno, nosi crnu majicu i duks tamne boje. Nalazi se u kancelariji, koja ima zastave i simbol stranke u pozadini. Nosi naočare, a na početku podkasta kaže da je sam i iz tog razloga skida slušalice koje nosi na glavi.

 

 


46 minuta podkasta je posvećeno temi, a zatim je posvećeno pitanjima i mišljenjima koje šalju gledaoci na Jutjub platformi.

Kasnije se osvrće i na veru, dodajući da će se njegova politička partija uvek boriti u ime pravoslavlja. A u podcastu joj takođe kaže:

- Dozvolite mi da pripremim video i da se odjavim. Dragi moji Makedonci. Gadno je, nije lepo, znam, teško je. Vrlo često sam i ja umoran. Vrlo često ste i umorni. Često ste, ako ne svakodnevno, poniženi, ali nemamo izbora. Izbor je ovo, makedonski je izbor. Koliko god to bilo očajno, koliko god strašno, predlažem da prestanete da se plašite, predlažem da apelujete na njih da prestanu da se prave ludi i da se prave da ne znaju da „Desnica“ postoji radi informacija, od 100 do 150 hiljada pregleda ima za 28 dana, analitika IT kanala - kaže Ljupčo, nakon čega se odjavljuje iz emisije uz pozdrav „Živ si zdrav“.

Nekoliko puta tokom podkasta, puši cigaretu, pije kafu, često kašlje i ima delimično začepljen nos. Ne može se primetiti anksioznost, paranoja ili strah. Ali, sa druge strane, neke ubice mogu doživeti osećaj olakšanja, posebno ako je ubistvo bilo motivisano ličnom osvetom ili drugim jakim emocijama.

Neke ubice mogu se potruditi da prikriju svoje tragove, uključujući uništavanje dokaza, stvaranje alibija ili čak bekstvo sa lica mesta. Da bi izbegli sumnju, neke ubice mogu pokušati da žive svojim normalnim životima i rutinama, kao da se ništa neobično nije dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading