TORTURA MAJKE MASOVNOG UBICE SE NASTAVLJA I SVAKI PUT JE SVE GORE! "Kad je vidim, počnem da se tresem" - potresna ispovest brata dvojice mladića ubijenih u majskom masakru!

Autor: T.V.

Hronika

05.12.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od teških optužbi koje je Marković izneo je da ga je majka prijavila za paljenje porodične kuće porodice Blažić i zapaljivanje bunara.

TORTURA MAJKE MASOVNOG UBICE SE NASTAVLJA I SVAKI PUT JE SVE GORE! "Kad je vidim, počnem da se tresem" - potresna ispovest brata dvojice mladića ubijenih u majskom masakru!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić

Brat dvojice mladića, Nemanje Stevanovića (19) i Dalibora Todorovića (25), koji su tragično nastradali u krvavom piru, za koje se sumnjiči devetnaestogodišnji Uroš B. podelio je za Kurir potresne delove sa kojim se suočavaju nakon masakra.

Prema rečima Stefana Markovića, brata osumnjičenog, majka Uroša B, Biljana B, konstantno ga maltretira, upućujući mu psovke i prijavljujući ga policiji.

Marković tvrdi da je bio podvrgnut poligrafskom ispitivanju u vezi s optužbama majke i da je dokazao svoju nevinost.

- Od kad smo gostovali moj drugar Dejan Mladenović i ja na televiziji od tad su počeli problemi sa Biljanom B, majkom ubice. Svratio sam do njive koja je preko puta njihove kuće. Policija ih čuva 24 sata. Javio sam se policajcima iz kulture. Ona me je vređala i psovala mi majku ološku. Govorila mi je kako lažem i iznosim neistinu o njima javno. Kad god odem na svoju njivu ugleda me kad naiđem. Stalno me vređa, dobacuje nešto i prijavljuje me u policiju. Nemam mira uopšte. To radi i mog drugu Dejanu takođe - rekao je Marković za Kurir.

 

Jedna od teških optužbi koje je Marković izneo je da ga je majka prijavila za paljenje porodične kuće porodice Blažić i zapaljivanje bunara. Policija je, kako tvrdi, utvrdila da nema veze s tim incidentima i da je bio u bolnici u vreme kada su se dogodili.

- Da, prijavila me je da sam im zapalio kuću. Prethodno me je prijavala da sam im otrovao pse. Ja sam tada bio u bolnici. Posle me je prijavila za bunar. Policija je isto tu izlazila. Utvrdili su da se hidrofor pokvario i da to nema veze sa mnom.

 

Optužbe se, prema rečima Markovića, nastavljaju, uključujući prijave da je otrovao pse, posušio voće i posekao voćnjak. Tvrdi da je sve to prošao na poligrafu, dokazujući svoju nevinost.

- Posle me je opet prijavila da sam joj otrovao pse, pa onda da sam im voće posušio i posekao. Sve su me to ispitali na poligrafu. Dokazao sam da ništa nisam uradio i da nemam nikakve veze sa tim. Ni ja niti iko od porodica ili od društva nije to uradio. Moje mišljenje je da oni više neće da se bave voćem. Po meni može da bude da je ona sama to uradila da bi napakostila porodicama žrtava.

Stefan Marković izražava sumnje da majka ubice nije emotivno pogođena gubicima života dece.

- Milsim da nju ne dotiče uopšte što su deca ubijena. Ja kad dođem na svoju njivu ni ne gledam na njihovu kuću, trudim se da je ne vidim. Kad je slučajno ugledam počnem da se tresem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading