"SINE MOJ, RANO MOJA VEČNA...": Majka ubijenog Dalibora Todorovića napisala potresno pismo!

Autor:

Hronika

04.12.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešna žena jednako pati kao i prvog dana.

"SINE MOJ, RANO MOJA VEČNA...": Majka ubijenog Dalibora Todorovića napisala potresno pismo!

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/danijela.vujic.9?__tn__=-UC*F

Majka Dalibora Todorovića (25) iz Dubone, ubijenog u krvavom piru Uroša Blažića, 4. maja  svakodnevno sedam proteklih meseci odlazi  na grob sina. Neutešna žena jednako pati kao i prvog dana.  

Njenu tugu niko ne može da ublaži, a sinoć je kroz potresnu poruku preko više sile se obratila svom sinu. 

- Sine moj, rano moja ljuta, sedam meseci nema te, da me zagrliš  kao što si samo ti znao. Dovoljno je samo glas da ti čujem, u toku dana, osmehu najdraži majkin. Kada se pojaviš na vratima naše kuće srećan i nasmejan. Dozivam te čedo moje, korake tvoje osluškujem u nadi da ćeš doći, dušu da mi ugreješ. Čeka majka poziv tvoj, gde ćemo zajedno biti, i niko nas neće sine, nikad rastaviti. Dačo moj, srećo majkina mila- napisala je Danijela na Fejsbuku, gde je u više navrata  slomljena bolom objavljivala koliko joj je teško.

Takodje, i njen suprug Miša, je neutešan od prokletog 4. maja kada je ostao bez naslednika zbog monstruma.

Dalibor Dača Todorović je jedna od devet žrtva masovnog ubice. Dača je  ubijen iz Blažićevog kalašnjikova dok je sa prijateljima sedeo na klupi ispred škole u Duboni.
Sedeo je sa Kristinom i Milanom  Panićem, Nevenom Vujić i Ivanom Ivkovićem, dok su pored njih stajale njihove drugarice Andjela i Andrijana. 

Ustreljen Blažićevim hicima, Dalibor je pao ispod klupe, njegovi roditelji čuli su pucnjavu kod kuće, a kada su stigli kod škole tražili su sina i nadali se da je otišao negde i da nije među povređenima ili ubijenima. Nažalost, majka ga je krvavog našla i držala u krilu na putu do bolnice gde je preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
pinokio

15.12.2023 14:26

st a reci , samo ne daj Boze nikome ovakvu sudbinu .