DETALJI ISTRAGE JEZIVOG UBISTBA KOD BIJELJINE: Ubio majku sekirom, zapalio telo i kuću nakog jezivog čina

Autor:

Hronika

03.12.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo monstruozno ubistvo se desilo juče u 8 časova i mestu Velika Obarska kod Bijeljine.

DETALJI ISTRAGE JEZIVOG UBISTBA KOD BIJELJINE: Ubio majku sekirom, zapalio telo i kuću nakog jezivog čina

Foto: youtube.com/RTRS vijesti

Dosadašnja istraga pokazala je da je M. V. (18) sa najmanje dva udarca sekirom usmrtio majku S. V. (50) u njihovoj porodičnoj kući u Bijeljini.

Nakon što je ubio majku, M. V. je zapalio njeno telo i kuću, kako bi prikrio dokaze, saznaje Srpskainfo.

– Odmah nakon što je ugašen požar na telu su primećene povrede zbog čega je naređena i obdukcija tela. Daljom istragom utvrđeno je da on nju najmanje dva puta udario sekirom u glavu i da je ona tom prilikom zadobila povrede glave i mozga od kojih je preminula na licu mesta – rekao je izvor Srpskainfo.

Ovo monstruozno ubistvo se desilo juče u 8 časova i mestu Velika Obarska kod Bijeljine.

U OJT Bijeljina rekli su da je S.V. preminula usled teške povrede glave i mozga, koje povrede su joj nanesene udarcima sekirom.

Za smrt se sumnjiči njen sin M.V. (18). Nakon što je nastupila smrt oštećene, osumnjičeni je zapalio njeno telo. On je i uhapšen – rekli su u juče u OJT Bijeljina.

Izvor Srpskainfo pojasnio da za sada nije poznato šta je motiv ovog ubistva, a očekuje se da bi uskoro moglo biti više informacija.

Ubici će biti predložen pritvor, a u koliko on bude sarađivao sa policijom i tužilaštvom moglo bi se saznati zbog čega je odlučio da majku ubije na ovako brutalan način.

Da podsetimo, 

U kući na području Bijeljine pronađeno je ugljenisano telo žene, a prve informacije pokazuju da je sin ubio majku.

U 8.36 Policijskoj stanici je prijavljeno od strane Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina da je došlo do požara u Velikoj Obarskoj, zaseok Budžak. Tom prilikom je primijećeno ugljenisano telo, kao i određeni tragovi koji ukazuju na nasilnu smrt – pojasnili su u policiji, prenosi Blic.

Iz PU Bijeljina dodaju da su pored njihovih pripadnika na licu mesta i vatrogasci, kao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji rukovodi istragom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading