MASAKRIRANOG PERICU VIDEO TAST! Ubacivao ga u mrtvačka kola: Glava mu je bila isečena, nikada ovo nisam video!

Autor:

Hronika

30.11.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijenog Pericu T. na njivi masakriranog video tast.

MASAKRIRANOG PERICU VIDEO TAST! Ubacivao ga u mrtvačka kola: Glava mu je bila isečena, nikada ovo nisam video!

Foto: Facebook

Pericu T. (46) ubio je, kako se sumnja, Dušan T. (63) kod Negotina, a nesrećnog čoveka je video njegov tast koji tvrdi da je glava nesrećnog čoveka bila isečena sekirom.

- Bio sam na licu mestu kada je nađeno njegovo telo, ja sam bio pozvan da ga ubacim u mrtvačka kola. Njemu je glava bila isečena na 4 mesta. Nisu dali inspektori da gledamo više. Sa rukavicama smo radili. Ubacili u mrtvačka kola. Poslat je u Negotin na obdukciju. On je masakriran, katastrofa, ja ovo nikad nisam video - rekao je za Telegraf.

Sumnja se da su Dušanova goveda išla kod Perice na imanje, što mu je smetalo, te da je došlo najpre do svađe, a onda do fizičkog obračuna. Telo Perice T. je pronađeno upravo na toj njivi i to sa smrskanom lobanjom.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog ubistva.

Dušan T. ima lake povrede po telu što ukazuje da se borio sa žrtvom.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Negotinu, a telo ubijenog poslato je na obdukciju koja će tačno utvrditi čime je ubijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading