DOLIJAO DILER IZ LUČANA POLICIJI! Pronađeno preko 25 grama kokaina u šteku - vojno tužilaštvo odredilo ZADRŽAVANJE!

Autor: S.B.

Hronika

28.11.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni B. E. je uhapšen nakon što je prodao kokain B. N. iz Vranja, a tokom pretresa njegove kuće pronađeno je ukupno 28,27 grama kokaina i 4,40 grama kanabisa.

DOLIJAO DILER IZ LUČANA POLICIJI! Pronađeno preko 25 grama kokaina u šteku - vojno tužilaštvo odredilo ZADRŽAVANJE!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Jutros je Vojno tužilaštvo u Vranju odredilo zadržavanje B. E. iz Lučana kod Bujanovca zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246. st.1. Krivičnog zakonika.

Osumnjičeni je sinoć oko 21:30 časova u Lučanu prodao paketić sa 3,64 grama kokaina B. N. iz Vranja, za koji mu je B. N. platio 145 eura. Pretresom kuće osumnjičenog u Lučanu pronađeno je još 24,87 grama kokaina i 4,40 grama kanabisa.

Osumnjičeni B. E. je uhapšen nakon što je prodao kokain B. N. iz Vranja, a tokom pretresa njegove kuće pronađeno je ukupno 28,27 grama kokaina i 4,40 grama kanabisa. Ovo hapšenje je rezultat efikasne akcije Vojnog tužilaštva u Vranju i policije, koja je rezultirala oduzimanjem značajne količine opojnih droga.

Vojno tužilaštvo u Vranju i policija su zajedno sproveli akciju hapšenja osumnjičenog za nelegalnu trgovinu opojnim drogama. Ovo hapšenje predstavlja važan korak u borbi protiv krijumčarenja droge i smanjenju njenog uticaja na društvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading