NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA VLASNIKA PEČENJARE IZ NOVOG SADA: U stanu nađena oprema za zadovoljavanje i lisice vezane za krevet?

Autor:

Hronika

26.11.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan je bio zaključan spolja, a pretpostavlja se da su ubice nakon krvavog pira zaključali vrata.

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA VLASNIKA PEČENJARE IZ NOVOG SADA: U stanu nađena oprema za zadovoljavanje i lisice vezane za krevet?

Foto: Facebook

Milan Tucakov

Državljanin Bosne i Hercegovine, Sultan G. (27), uhapšen je zbog ubistva vlasnika pečenjare Milana Tucakova (54) iz Novog Sada. Policija i dalje traga za još jednim licem koje se sumnjiči da može biti povezano sa ovim zločinom.

Zagonetnost situacije dodatno se produbljuje činjenicom da su u Milanovom stanu, gde je pronađeno telo s povredama, navodno pronađena određena seksualna pomagala, uključujući lisice vezane za krevet i druge rekvizite. Ova informacija još uvek nije zvanično potvrđena. Takođe, stan je bio zaključan spolja, sugerišući da su ubice možda ponele ključ sa sobom.

Stan u kojem se dogodilo ubistvo pripada Milanovim rođacima, a on je tu boravio poslednjih meseci. Ranije je bio vlasnik pečenjare, koja je izgorela u požaru, zbog čega je odustao od tog posla. Milan je živeo mirnim životom, a poznanici ga opisuju  rečima hvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading