JEZIVI DETALJI! BRAĆA ŽRTAVA MASAKRA ISPRIČALA SVE: Samo dan posle HORORA pekar je ušao u kuću Blažića - OVO je odmah postalo jasno!

Autor:

Hronika

25.11.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek iz seoske pekare im je odneo hleb i tada mu je sve bilo jasno - priča Dejan Mladenović.

JEZIVI DETALJI! BRAĆA ŽRTAVA MASAKRA ISPRIČALA SVE: Samo dan posle HORORA pekar je ušao u kuću Blažića - OVO je odmah postalo jasno!

Foto: Privatna arhiva, Instagram

Stefan Marković, izgubio je dva brata 4. maja, kada je Uroš Blažić otpočeo svoj krvavi pohod u selima oko Mladenovca. Stefan Markovića i Dejana Mladenovića zadesila je teška sudbina, a oni su u emisiji Posle ručka i ispričali nepoznate detalje o danu kada je Blažić izvršio masakr u selu Malo Orašje i Dubona.

Dejan Mladenović u krvavoj noći izgubio je brata. Njega je Uroš Blažić izrešetao sa grupom mladića koje je ubio na igralištu.

Porodice koje su već izgubile nekoga šta god da se desi, neće moći da nadomesti što su izgubili. Porodici ubice, nije bilo žao, niti su pokazali kajanje za to što je Uroš Blažić uradio. Oni su sasvim opušteno, dan nakon masakra slavili krsnu slavu. Čovek iz seoske pekare im je odneo hleb - priča Dejan Mladenović.

I Stefan i Dejan saglasni su u jednom da empatije porodice prema žrtvama njihovog sina nije bilo. Takođe i Stefan Marković ispričao je da je tačno da je otac monstruma Uroša Blažića Slavio slavu.

Ima čovek iz sela koji nosi hleb. Pošto mi u Donjoj Duboni nemamo prodavnicu on siđe prekim putem da donese hleb. Tada ga zaustavlja policija, koja je već bila pred kućom i upitala ga šta radi. On im je objasnio i rekao da nosi hleb. Tada je izašao otac, i rekao da on slavi krsnu slavu, i zahtevao od policije da izađe u crkvu da nosi kolač. Sigurno su oni u krugu porodice i proslavili. Neko je iz sela odneo kolač u crkvu da se prekadi - priča Marković.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je 18. oktobra optužnicu protiv Uroša Blažića. Optužnicom je napisana na 210 strana, a kako smo ranije objavili, u njoj je do detalja opisano kako je Blažić ubio devet, a ranio 12 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading