RODITELJI, OBRATITE PAŽNJU NA OVOG MUŠKARCA: Juri maloletnu decu po zgradi na KARABURMI! (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.11.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletna deca panično su bežala od manijaka, verovatno pokušavajući da se domognu stana, odnosno, da pobegnu od muškarca koji ih juri.

RODITELJI, OBRATITE PAŽNJU NA OVOG MUŠKARCA: Juri maloletnu decu po zgradi na KARABURMI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Na društvenoj mreži Instagram, na stranici "serbialive_beograd", osvanuo je jeziv video-zapis na kom se vidi kako dve devojčice trče uz stepenice, dok ih muškarac srednjih godina juri po jednoj zgradi na Karaburmi.

Naime, prvo se vide maloletna deca koja panično beže od manijaka, verovatno pokušavajući da se domognu stana, odnosno, da pobegnu od muškarca koji ih juri, a potom i čovek u jakni i farmericama koji gleda u pravcu njih.

U jednom trenutku se čak zaustavlja kod stepenica i nastavlja da trči u mestu.

 

Karaburma, Mirijevski bulevar kod Ere Glas, muškarac koji nije u redu juri maloletnu decu po ulazima i uznemirava ih. Policija je izašla na teren, privela ga i odmah nakon toga ga pustili što zaista nema smisla. Kome se obratiti, ko će rešiti ovakvu vrstu problema, ne znamo - glasio je tekst ispod objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading