U ŠUMI POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU! Pokušala da pobegne od manijaka, on je vukao za kosu, jedva se izvukla - Crnogorac već dva puta ZLOSTAVLJAO!

Autor:

Hronika

14.11.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.K. osuđen je na šest godina i šest meseci zbog krivičnog dela silovanje u pokušaju.

U ŠUMI POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU! Pokušala da pobegne od manijaka, on je vukao za kosu, jedva se izvukla - Crnogorac već dva puta ZLOSTAVLJAO!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Viši sud u Novom Sadu je danas doneo i javno objavio presudu kojom je okrivljeni M. K. oglašen krivim da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju, dana 10. jula 2022. godine u Novom Sadu, na Ribarskom ostrvu, u dolini Šodroša, kako mu je optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu stavljeno na teret.

Iz novosadskog Višeg suda su saopštili da je sudsko veće kojim je predsedavala sudija Nataša Vojnović, okrivljenog osudilo na kaznu zatvora u trajanju od šest godina i šest meseci, u koju se uračunava vreme provedeno u pritvoru, a pritvor je okrivljenom produžen do upućivanja u zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

Okrivljeni je do sada dva puta osuđivan zbog krivičnog dela silovanje i to oba puta pravosnažno 2010. godine.

Napadač M. K. (39) i žrtva, mlađa ženska osoba, upoznali su se kritičnog dana, a potom su krenuli na piće u jedan lokal.

- Nakon što su završili sa pićem, on je predložio da se provozaju njegovim motociklom, a potom je žrtvu odvezao u šumu na Šodroš, skinuo se i terao je da ga oralno zadovolji. Devojka je u pokušaju bega pala i povredila se, a napadač ju je povlačio za kosu. Žrtva je uspela da pobegne i da slučaj prijavi policiji - ispričali su ranije izvori upoznati sa slučajem za medije.

Napadač ima suprugu i porodicu, a u Novom Sadu je navodno boravio bez boravišnih papira i bez dokumenata, inače je državljanin Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading