VATRENA BUKTINJA NA AUTO-PUTU! Izgoreo kamion između Sremske Mitrovice i Rume - saobraćaj obustavljen! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.11.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do incidenta je došlo u ranim jutarnjim satima, kada je vozač primetio dim koji se širio iz motornog dela kamiona.

VATRENA BUKTINJA NA AUTO-PUTU! Izgoreo kamion između Sremske Mitrovice i Rume - saobraćaj obustavljen! (FOTO)

Foto: shutterstock

Ilustracija

Požar na auto-putu između Sremske Mitrovice i Rume izazvao je zastoj u saobraćaju. Kako je objavljeno na zvaničnom Instagram nalogu puta E-70, kamion je izgoreo, a saobraćaj na ovoj deonici je bio obustavljen.

Do incidenta je došlo u ranim jutarnjim satima, kada je vozač primetio dim koji se širio iz motornog dela kamiona. Brzom reakcijom, uspeo je da se zaustavi na zaustavnoj traci i da napusti vozilo bez povređivanja. Međutim, kamion je potpuno izgoreo, a plamen je bio toliko jak da je ugrozio i okolna vozila.

Kako su saopštili iz Ministarstva unutrašnjih poslova, uzrok požara još uvek nije poznat i biće utvrđen nakon uviđaja. Takođe, istakli su da nema povređenih osoba i da su vatrogasci brzo reagovali i ugasili požar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Zbog obustave saobraćaja, vozači su bili prinuđeni da koriste alternativne pravce, što je izazvalo velike gužve na putu. Kako bi se saobraćaj što pre normalizovao, nadležne službe su radile na uklanjanju oštećenog kamiona i popravljanju oštećenja na putu.

Ovo nije prvi put da se na ovoj deonici auto-puta dogodi incident. Naime, pre nekoliko meseci, na istom mestu došlo je do sudara dva teretna vozila, što je takođe izazvalo zastoj u saobraćaju. Takođe, na ovoj deonici je zabeležen i rekordan broj prekršaja prekoračenja brzine, što je dodatno ugrožavalo bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading