ZAVRŠENO SASLUŠANJE BRAĆE HOFMAN! Batinaši se sramno branili pred tužiocem - oglasio se advokat Vidovića (FOTO)

Autor:

Hronika

12.11.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Marko Janković, koji brani braću, potvrdio je kratko da je saslušanje u tužilaštvu završeno.

ZAVRŠENO SASLUŠANJE BRAĆE HOFMAN! Batinaši se sramno branili pred tužiocem - oglasio se advokat Vidovića (FOTO)

Foto: twitter/printscreen/@usrana_motka

Saslušanje braće Ljubana i Miljana Vidović, zvanih braća Hofman, koji su nešto pre 10 sati privedeni u Prvo osnovno javno tužilaštvo, upravo je završeno, saznaje Kurir.

Kako izvor otkriva, braća su negirala izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Advokat Marko Janković, koji brani braću, potvrdio je kratko za Kurir da je saslušanje u tužilaštvu završeno.

- Izneli su kratke odbrane, negirali delo, mlađem bratu se stavlja na teret samo da je snimao što nije radnja krivičnog dela. U svakom slučaju izjasnio se da nije ni snimao i da nije kriv - potvrdio je Janković.

Nakon datih odbrana, tužilaštvo je predložilo sudu da im se odredi pritvor zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedoke koji tek treba da bude ispitani u postupku, i zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogli da ponove ili izvrše nova krivična dela, imajući u vidu njihovu raniju osuđivanost. 

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke oštećene, svedoke i prikupiti ostale neophodne dokaze, nakon čega će biti doneta konačna odluka, o čemu će takođe javnost biti obaveštena.

Podsetimo, nakon hapšenja braće Hofman Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu naložilo da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Braća Hofman, koji su nekada bili uspešni sportisti u kik-boksu, kao i njihov otac, prvi put su dospele pod udar policije Republike Srpske zbog otmice iz 2018. godine.

Očigledno je da su napustili sportsku karijeru, što je navodno dovelo do toga da ih otac odbaci zbog njihovog ulaska u kriminalne aktivnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading