BRAĆA HOFMAN SUTRA PRED TUŽIOCEM! Evo za šta se sve sumnjiče - proveravaju se i druga lica!

Autor:

Hronika

11.11.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo osnovno javno tužilaštvo će saslušati oštećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

BRAĆA HOFMAN SUTRA PRED TUŽIOCEM! Evo za šta se sve sumnjiče - proveravaju se i druga lica!

Foto: shutterstock, Facebook

Braća Hofman

Pripadnici MUP-a Srbije juče su lišili slobode Ljubana Vidovića (28) i Miljana Vidovića (31), poznatijih kao braća Hofman, nakon čega je dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Sutra će u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva biti saslušani, a potom će se odlučiti o podnosšenju predloga za pritvor.

Takođe u daljem toku postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo će saslušati oštećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvima da prikuplja i ostale dokaze,tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu ce takođe javnost biti blagovremeno obaveštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading