SAZNAJEMO! NA LISTI ZA HAPŠENJE SA BRAĆOM HOFMAN I SIN POZNATE PEVAČICE!

Autor:

Hronika

10.11.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika je od samom početka pisao i apelovao na hapšenje nasilne braće Hofman.

SAZNAJEMO! NA LISTI ZA HAPŠENJE SA BRAĆOM HOFMAN I SIN POZNATE PEVAČICE!

Foto: shutterstock, Facebook

Braća Hofman

Danas popodne, dramatična scena odigrala se u jednom luksuznom beogradskom restoranu unutar tržnog centra, gde je uhapšeno pet osoba od strane pripadnika Uprave kriminalističke policije (UKP). Među uhapšenima su braća Ljuban Hofman Vidović i Miljan Hofman Vidović.

Kako sazanje portal Republika.rs, na listi za hapšenje pored braće Hofman je i sin jedne poznate srpske pevačice.

Snimak hapšenja brzo se pojavio na društvenim mrežama, prikazujući trenutak kada su pripadnici UKP stavljali lisice na ruke osumnjičenima unutar restorana. Gosti lokala bili su svedoci hapšenja, sedeći u kafiću i posmatrajući novonastalu situaciju.

Portal Republika je od samom početka pisao i apelovao na hapšenje nasilne braće Hofman. Portal Republika je bio prvi portal koji je hrabro pisao protiv terora Vidovića zbog čega su građani bili u strahu.

 

 

Detalji o hapšenju još uvek nisu dostupni, ali prisustvo velikog broja policajaca u luksuznom restoranu ukazuje na ozbiljnost situacije. Prema snimcima, uhapšeni su sarađivali tokom privođenja.

Očekuje se da će nadležne vlasti uskoro izdati zvanično saopštenje kako bi javnost bila obaveštena o okolnostima ovog hapšenja i eventualnim optužbama koje se stavljaju na teret uhapšenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading