DUŠKO UBIJAO BABE U NEMAČKOJ ČEKIĆEM ZBOG OVOGA! Čak 20 puta penzionerku udario u glavu - njegovo ponašanje na sudu sve šokiralo! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.11.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško J. je uhapšen 31. januara 2023. godine u Nemačkoj po poternici, zbog sumnje da je izvršio brutalna ubistva dve penzionerke, Hajdemari K. (77) i Gertruda N. (89).

DUŠKO UBIJAO BABE U NEMAČKOJ ČEKIĆEM ZBOG OVOGA! Čak 20 puta penzionerku udario u glavu - njegovo ponašanje na sudu sve šokiralo! (FOTO)

Foto: Instagram

Suđenje srpskom državljaninu Dušku J., optuženom za ubistvo dve penzionerke u Nemačkoj, privuklo je veliku pažnju javnosti i medija.

Duško J. se suočava sa ozbiljnim optužbama, uključujući ubistvo, ubistvo iz nehata i pokušaj teške iznude, a ukoliko bude proglašen krivim, preti mu doživotna robija.

Serijski zločinac i serijski lopov

Duško J. je uhapšen 31. januara 2023. godine u Nemačkoj po poternici, zbog sumnje da je izvršio brutalna ubistva dve penzionerke, Hajdemari K. (77) i Gertruda N. (89). Međutim, istraga takođe istražuje njegovu moguću umešanost u još dva slična zločina u istom kraju.

Prvo ubistvo, kojim je započela njegova serija zločina, dogodilo se 21. decembra 2022. godine.

Druga žrtva, Gertruda N., ubijena je 25. januara 2023. godine. Nemačka policija je klasifikovala Duška J. kao serijskog lopova i ubicu, a istraga protiv njega još traje u vezi sa dvema dodatnim smrtnim slučajevima.

Foto: Instagram

 

Suđenje i njegova dinamika

Suđenje je počelo 28. jula 2023. godine i do sada je održano nekoliko ročišta. Duško J. se suočava sa ozbiljnim optužbama, a tužilac je opisao ove zločine kao brutalne.

Optuženi je do sada iskoristio svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem, a njegova supruga, koja je takođe bila uhapšena, odbila je da svedoči.

Na suđenjima, Duško J. je često bio viđen u trenerci preko glave, dok je u drugim situacijama, kada je bilo zabranjeno snimanje, otkrivao svoje lice.

Suđenje i ključni dokazi

Tokom suđenja, izneti su brojni dokazi protiv Duška J. Uključujući DNK koji ukazuje na njegovu prisutnost na mestu zločina, tragove njegove krvi na mestima ubistava i u stanovima, otiske stopala i tragove vlakana, kao i krv na jednoj od njegovih patika.

Takođe je pronađen čekić koji je optuženi koristio u jednom od zločina, a na njemu su takođe nađeni tragovi krvi.

Finansijski i psihijatrijski motiv

Prema izveštajima, postoji sumnja da je Duško J. došao u Nemačku sa porodicom, ali je kasnije ostao bez posla i sredstava za život, uključujući i novac koji je donet iz Srbije.

Psihijatar na suđenju svedočio je da je Duško J. imao ozbiljan problem sa alkoholom i ponekad je konzumirao velike količine alkohola.

Optuženi se požalio da nije mogao da nađe posao u Nemačkoj i da je planirao da se vrati u Srbiju, ali je uhapšen dan pre nego što je planirao da napusti zemlju.

Suđenje serijskom ubici iz Srbije privlači veliku pažnju javnosti, a istraga i dalje traje dok se pravda za njegove žrtve traži na sudu.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading