PLJAČKA VEKA U KRAGUJEVCU: Razbojnici odneli zlato vredno pola miliona evra iz porodične kuće u naselju Mala Vaga!

Autor:

Hronika

28.10.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani su ostali zapanjeni kada su čuli za ovaj drski zločin koji se dogodio u njihovom mirnom naselju.

PLJAČKA VEKA U KRAGUJEVCU: Razbojnici odneli zlato vredno pola miliona evra iz porodične kuće u naselju Mala Vaga!

Foto: www.profimedia.rs

 Ne samo da su razbojnici neprimetno provalili u porodičnu kuću, već su sa sobom odneli i pravo bogatstvo u vidu zlatnog nakita. Ova pljačka ne samo da je materijalno osiromašila porodicu, već je ostavila i veliku emotivnu traumu.

Kako nezvanično saznajemo, razbojnici su bili izuzetno dobro pripremljeni i organizovani. Koristili su najmodernije tehnike kako bi izbegli bilo kakvo otkrivanje. Čini se da su već unapred znali raspored prostorija u kući, kao i vreme kada ukućani nisu kod kuće. Ovo je dodatni dokaz da je u pitanju bio profesionalni posao.

Kragujevčani su u šoku i strahu od novih pljački. Ova krađa je samo jedna u nizu koje potresaju grad poslednjih meseci. Građani traže veću zaštitu i bezbednost od strane policije, ali se pitaju da li će to biti dovoljno da se zaustavi ovu lavinu kriminala.

Policija je odmah izašla na teren i započela istragu. Detalji o motivima i identitetu razbojnika još uvek nisu poznati, ali se nadamo brzom razrešenju ovog slučaja. Građani se nadaju da će počinioci biti uhvaćeni i da će pravda biti zadovoljena.

Ova pljačka je samo podsetnik da niko nije siguran od kriminala. Bezbednost je naša najvažnija potreba i nadamo se da će se vlasti ozbiljno uhvatiti u koštac sa ovim problemom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading