POLICIJSKA AKCIJA KAO IZ FILMA! UHVATILI IH SVE NA DELU: Uhapšene dve devojke i petorica muškaraca na Paliluli

Autor:

Hronika

20.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak akcije je započet je na Zrenjaninskom putu kada su unapred pripremnjenoj akciji operativci policije presreli kombi koji je vozio Aleksandar.

POLICIJSKA AKCIJA KAO IZ FILMA! UHVATILI IH SVE NA DELU: Uhapšene dve devojke i petorica muškaraca na Paliluli

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Beogradska policija odnosno pripadnici UKP-a, četvrtog odeljenja u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, razbili su još jedan krak narko dilera te su otkrili laboratoriju, sušaru u kojoj je bilo preko 150 kilograma droge i uhapsili su sedam osoba.

Sinhronozovana akcija izvršena je u četvrtak u srpskoj prestonici na teritoriji opštine Palilula.

Lisice na ruke su stavljene Vladimiru L. (45), Aleksandru L. (32), Sandri J. (33), Katarini B. (39), Mladenu I. ( 41), Vladimiru K. (45), i Aleksandru G. (39) zbog sumnje da su se udružili radi proizvodnje i stavljanje u promet droge.

Vladimir, Aleksandr, Sandra, Katarina, Mladen i Vladimir K.  uhapšeni su specijalno napravljenoj laboratoriji kako se bave uzgojom odnosno sečom, obradom i sušenjem marihuane. Hapšenje osumnjičenih je izgledalo poput filmskih scena akcionih filmova u kojoj policajci upadaju u prostoriju gde radnici rade na preradi narkotika, piše Alo!

Prema novodima izvora, početak akcije je započet  je na Zrenjaninskom putu kada su unapred pripremnjenoj akciji operativci policije presreli kombi koji je vozio Aleksandar G.

- Ovo je uspeh celog tima četvrtog odelenja, koji je dugo radio na ovom slučaju. Nakon što su opertivci presreli osumnjičeog Aleksandra G. kod njega su pronašli ključeve od kuće u kojoj se nalazila laboratorija. Sumnja se da je on uz pomoć tog kombija ubranu marihuanu, prevozio od laboratorije do sušare.  Sve je u sekundi osmišljeo, ništa se nije prepuštalo slučaju, jer iako se sumnjalo koliko se ljudi nalazi u laboratoriji nije se znalo da li su naoružani – objašnjava izvor i dodaje:

- Prilikom upada osumnjičeni su zatečeni kako obavljaju svoje aktivnosti oko proizvodnje droge i jednostavno nisu imali vremena da reaguju. Uz prisustvo svedoka i Tužioca odnosno Tužiteljke urađen je pretres te je pronađeno oko 150 kilograma marihuane sa svom pratećom opremom koju moderna  laboratorija poseduje. Takođe kod njih su pronađeni i ključevi druge kuće. Pretresom te kuće ustanovljeno je da je ona služila kao sušara i u njoj je pronađena marihuana spremna za dalju prodaju - rekao je izvor.

Prema njegovim rećima svako od osumnjićenih je imao svoju ulugu u lancu proizvodnje ali i u daljolj distribuciji odnosno prodaji. Istragom se utvrđuje da li su osumnjičeni radili samostalno ili za nekoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading