SRPKINJA (23) SA PAJTAŠEM IZ HRVATSKE PODVODILA DEVOJKE IZ BRAZILA: Mnogi se "zalepili" za egzotične oglase, za 10 dana napravili HAOS!

Autor:

Hronika

19.10.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telefoni su im, s obzirom na egzotičnu ponudu, zvonili kao ludi.

SRPKINJA (23) SA PAJTAŠEM IZ HRVATSKE PODVODILA DEVOJKE IZ BRAZILA: Mnogi se "zalepili" za egzotične oglase, za 10 dana napravili HAOS!

Foto: shutterstock

Prostitucija

Srpkinja (23) i njen devetnaestogodišnji prijatelj iz Hrvatske podvodili su devojke preko oglasa koji su osmislili i postavili, i to na teritorijama više gradova u Hrvatskoj. Podvodili su dve Brazilke od 23 i 35 godina!

Dvojac je u tu svrhu kreirao oglas na internetu uz objavljene fotografije devojaka te su dogovarali usluge u njihovo ime, kao i cenu.

- Telefoni su im, s obzirom na egzotičnu ponudu, zvonili kao ludi. Zaradu od pruženih usluga su delili s prodavačicama ljubavi, a ujedno je otkriveno i da su novčani deo od pruženih usluga osumnjičeni dobijali uplatama na tekući račun - navodi Jutarnji list.

Posrnulog 19-godišnjeg mladića policija tereti za dva kaznena dela prostitucije kao i Srpkinju koja je iza rešetaka završila i zbog drugih krivičnih dela.

Policija sumnja da su u tom kratkom periodu od 10 dana koliko im je trajao posao, prema prikupljenim informacijama, uspeli zaraditi tek 582 evra.

Njima je određen pritvor u trajanju do mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading