IZGORELA PRIKOLICA NA AUTO-PUTU: Vatrogasci na terenu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je da održavate svoje vozilo u ispravnom stanju i da redovno proveravate ključne komponente kako biste smanjili rizik od požara tokom vožnje.

IZGORELA PRIKOLICA NA AUTO-PUTU: Vatrogasci na terenu! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Na auto-putu kod Paraćina, u smeru ka Beogradu, zapalila se prikolica kamiona turskih registarskih oznaka. Na svu sreću, povređenih nje bilo.

Kako navodi 192 na Instagramu, vatrogasci su na terenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, juče uveče na autoputu iz pravca Novog Sada ka Beogradu, odnosno nakon što se pređe most kod skretanja za Bešku, izgorelo je vozilo.

U poslednje vreme, sve češće možemo primetiti da se automobili tokom vožnje zapale. Uzrok požara mogu biti razni razlozi, a neki od najčešćih uključuju:

1. Kvarove u električnom sistemu: Kvarovi u električnom sistemu vozila mogu uzrokovati kratke spojeve koji generišu toplotu i potencijalno izazivaju požar.

2. Probleme sa gorivom: Curenje goriva zbog oštećenih ili neispravnih cevi, rezervoara ili filtera može izazvati požar.

3. Probleme sa kočionim sistemom: Kočnice koje se nepropisno koriste ili kočioni sistemi koji su preopterećeni mogu stvoriti dovoljno trenja da se zapali toplotom.

4. Probleme sa izduvnim sistemom: U nekim slučajevima, pregrejavanje ili začepljenje izduvnog sistema može stvoriti dovoljno toplote za paljenje okolnog materijala.

5. Sudar ili mehanički kvar: Sudar može oštetiti vozilo na način koji uzrokuje curenje goriva ili kvarove u električnom sistemu, što može pridoneti požaru.

Važno je da održavate svoje vozilo u ispravnom stanju i da redovno proveravate ključne komponente kako biste smanjili rizik od požara tokom vožnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading