KOMŠINUCU POKRIVALI ĆEBETOM I POLIVALI VODOM DA JE SPASU! Opšti haos u Leskovcu - ćerku joj progutala VATRA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.10.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci su brzo reagovali i uspeli su da lokalizuju vatru, sprečivši njeno širenje na okolne kuće.

KOMŠINUCU POKRIVALI ĆEBETOM I POLIVALI VODOM DA JE SPASU! Opšti haos u Leskovcu - ćerku joj progutala VATRA! (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

U teškoj tragediji koja se dogodila u Ulici Đuke Dinića u Leskovcu, šezdesetpetogodišnja S.S. je izgorela u požaru koji je izbio oko 20 časova.

Nesrećna žena zadobila je stravične opekotine po celom telu i hitno je transportovana za lečenje u Niš. Direktor Opšte bolnice Leskovac, Nebojša Dimitrijević, izjavio je da su opekotine drugog i trećeg stepena zahvatile celo telo, te da je njen život ozbiljno ugrožen.

Prema informacijama sa lica mesta, S.S. je bila socijalni slučaj i tragedija se dogodila dok je pokušavala da se ugreje. Požar je izbio kada je ložila vatru nasred sobe. U trenutku izbijanja požara, žena je istrčala iz kuće u plamenu, vrišteći od bola. Brzi odgovor komšija i lokalnih vatrogasaca bio je ključan u nastojanju da se obuzda vatra i spasi život nesrećnoj ženi.

Jedan od prvih komšija ispričao je potresnu scenu i rekao: "Bacili smo odmah na nju ćebe i pustili crevo sa vodom da je ugasimo. Bilo je strašno."

Vatrogasci su brzo reagovali i uspeli su da lokalizuju vatru, sprečivši njeno širenje na okolne kuće. Inače, u ovoj kući živela je S.S. sa svojim sinom uz dozvolu vlasnika.

Ova tragedija dodatno pogađa zajednicu u Leskovcu, jer je nesrećna žena pre dvadeset godina izgubila i svoju maloletnu ćerku u požaru. Incident baca svetlo na potrebu za boljom sigurnošću i edukacijom o požarnoj bezbednosti u domovima, naročito u zimskim mesecima kada se često koristi otvoreni plamen za grejanje.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading