NARKO DEKA GAJIO POSEBNU VRSTU KONOPLJE! Uhapšen muškarac iz okoline Kragujevca - evo šta je sve pronađeno PRI PRETRESU!

Autor:

Hronika

16.10.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla materijal koji ukazuje na neovlašćenu proizvodnju droga na imanju koje osumnjičeni koristi.

NARKO DEKA GAJIO POSEBNU VRSTU KONOPLJE! Uhapšen muškarac iz okoline Kragujevca - evo šta je sve pronađeno PRI PRETRESU!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su B.S. (69), koji živi u okolini Kragujevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policija je pronašla materijal koji ukazuje na neovlašćenu proizvodnju droga na imanju koje osumnjičeni koristi. Na tom imanju, koje se nalazi u okolini Kragujevca, pronađene su stabljike za koje se sumnja da potiču od indijske konoplje, manja količina marihuane u polusuvom stanju, kao i semenke indijske konoplje. Sumnja se da je B.S. u prethodnom periodu zasadio i uzgajao indijsku konoplju kako bi proizveo marihuanu, koja je bila namenjena daljoj prodaji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor za osumnjičenog, koji će trajati do 30 dana.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading