''DOVELA JE LJUBAVNIKA NA SAHRANU MOG UNUKA!'' Deda krvnički ubijenog Dejana očajan, progovorio o CRNOJ UDOVICI: Skinula mu je glavu!

Autor:

Hronika

14.10.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda Dejana Paunovića progovorio o Slađani Paunović - crnoj udovici.

''DOVELA JE LJUBAVNIKA NA SAHRANU MOG UNUKA!'' Deda krvnički ubijenog Dejana očajan, progovorio o CRNOJ UDOVICI: Skinula mu je glavu!

Foto: Facebook

Dejan Paunović, izgubio je život 5. avgusta u navodnoj saobraćajnoj nesreći kada mu se automobil zapalio, a nakon više od dva meseca, uhapšena je njegova supruga Slađana i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga. Pred nje uhapšeni su i S.M., Slađanin ljubavnik koji je izvršio ubistvo, i sedamnaestogodišnjak.

- Taj Srećko, njen ljubavnik godinama "juri" za njom, da je bar otišla sa njim. Ne mogu sa sigurnošću da kažem, jer mislim da nije hteo da prihvati to, ali mislim da je Dejan znao. Samo se plašio da kaže. On pored nje nije smeo ništa - priča Dejanov neutešni deda i dodaje da je Slađana prema njenom unuku bila nasilna:

Republika

Foto: Društvene mreže

Dejan Paunović

- Jedno veče je bio u kafani sa društvom i malo je popio, znate već kako to ide. Nije bio pijan, njega alkohol nije zanimao. Ali kada je došao kući, ona ga je sačekala i počela da ga šamara i udara iz sve snage.

Kako kaže, sada mu je jasno zašto se njegov unuk plašio supruge.

- Kako da se ne plaši ubice? Nisam ga tada razumeo, ali mi je sada sve jasno. Ko zna šta mu je sve radila i šta je trpeo. Jadan moj unuk i ta deca, čija god da su - rekao je on i tvrdi da Slađana njegovog unuka nikada nije volela.

- Uzimala mu je pare, on je par puta dolazio kod nas da traži pozajmicu od brata. Nije loše zarađivao, a nikada nije imao ni dinar. Posle njegovog ubistva, Slađana je rasprodala svu stoku koju su imali i gajili. Nema ta ni trunke stida i kajanja - navodi deda, prenosi Blic.

Republika

Foto: Društvene mreže

Dejan Paunović i Srećko M.

Zbog promene u istrazi, rađena ekshumacija tela, a juče je završena obdukcija čiji su prvi nalazi pokazali frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

- Nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila - rekao je izvor.

Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, sačekali Dejana i ubili ga. Sumnja se da su ga više puta udarili drvenom motkom i bejzbol palicom, a da je od zadobijenih povreda muškarac preminuo.

- Dejan je nju voleo, stalno je pričao "Moja Slađa" i uvek je opravdavao njene postupke, a ona mu je skinula glavu. Nije je bilo sramota, pa je ljubavnika i na sahranu mog unuka povela - zaključio je deda Dejanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading