SLAĐANI HUMANITARCI OBEZBEDILI KUĆU U MILANOVCU, ONA TAMO PLANIRALA DA POBEGNE SA LJUBAVNIKOM! Udovica iz pakla isplanirala sve do detalja, ovo je sve o zločinu kod Majdanpeka

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija se ujedinila kako bi pomogla Slađani i deci koja su ostala bez voljenog oca, dok je udovica pravila jezive planove sa ljubavnikom.

SLAĐANI HUMANITARCI OBEZBEDILI KUĆU U MILANOVCU, ONA TAMO PLANIRALA DA POBEGNE SA LJUBAVNIKOM! Udovica iz pakla isplanirala sve do detalja, ovo je sve o zločinu kod Majdanpeka

Foto: Privatna arhiva

Slađana Paunović, udovica koja je naručila ubistvo supruga, uhapšena je nakon dva meseca, kada je konačno isplivalo na videlo kako je tačno došlo do "nesreće" kod Majdanpeka u kojoj je stradao njen suprug, Dejan Paunović. 

Osumnjičeni za ubistvo nesrećnog Dejana u Klokočevcu saslušani su gde su muškarci priznali da su ubili i zapalili čoveka, dok žena nije želela da prizna ništa. S tim da je i Slađani, zajedno sa drugom dvojicom, određen pritvor do 30 dana.

Komšije nastardalog Dejana Paunovića i dalje ne mogu da poveruju šta se sve izdešavalo u proteklih nekoliko dana, s obzirom na to da je udovica tražila pomoć nakon "nesreće" supruga.

Naime, humanitarci i cela Srbija ujedinili se kako bi pomogli Slađani i deci koja su ostala bez voljenog oca, radilo se na obezbeđivanju krova nad glavom, da bi porodica, iako bez njenog stuba, dobila ono što svako zaslužuje. Ipak, nenadano, došlo je do jezivog obrta, kada su na videlo isplivali strašni detalji "nesreće" Dejana Paunovića.

Komšije Paunovića ispričale su za portal Republika.rs detalje šta se sve izdešavalo u komšiluku, kao i planove udovice koja je dva meseca lažno oplakivala supruga.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

- Očigledno je Slađana planirala da dobije kuću u Milanovcu i da pobegne tamo sa ljubavnikom, ali mogla je drugačije sve to, a ne da nastrada nedužni čovek, deca su ostala bez oba roditelja sad, i ovog trećeg što su dvoje dece njegovi - kaže jedna od komšinica.

Takođe, komšinica tvrdi da su deca i dalje kod Slađaninih roditelja, a da se ne zna šta će biti dalje sa njima, s obzirom na to da nesrećna deca nisu od istog oca.

- Drugo i četvrto dete po starosti, nisu Dejanovi, jasno se vidi po liku, svi su to znali. Najmlađa devojčica ima osam meseci, još se ne razaznaje na koga tačno liči, ali drugo dete, dečak, isti je Srećko. Deca su sada kod Slađaninih roditelja, biće nekih mesec dana tako, a posle će se videti. Ljudi su u šoku, nisu pri sebi uopšte, ali neće da daju decu, ne dozvoljavaju da ih razdvajaju iako nisu svi od istog oca - zaključuje komšinica za naš portal.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, policija je uhapsila Slađanu Paunović, Srećka M. (25) i njegovog rođaka Miloša P. (17) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo 5. avgusta, kada je Dejan pronađen u zapaljenom automobilu. Od tog dana, ovaj slučaj se vodio kao saobraćajna nesreća u kojoj je muškarac stradao.

Tek sada dolazi do jezivog obrta, kada je otkrivena pozadina slučaja. Odnosno, to da je Dejanova supruga Slađana (28) organizovala njegovo mučko ubistvo u toku njegovog povratka s posla u majdanpečkom rudniku.

Slađana je prikrila zločin uz pomoć najboljeg prijatelja muža, a svog ljubavnika Srećka i njegovog rođaka. Iako su Srećko M. i maloletnik priznali da su ubili Dejana Paunovića, njihove izjave se ne slažu u pogledu uloga koje su imali u zločinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading