JOŠ JEDNO SUROVO UBISTVO KOD MAJDANPEKA! Deca joj pomogla u zločinu - presudila suprugu na monstruozniji način nego Slađana u Klokočevcu

Autor:

Hronika

10.10.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin kod Majdanpeka šokirao Srbiju, ali to nije jedino monstruozno delo žena koje su na najsuroviji način presudile svojim partnerima.

JOŠ JEDNO SUROVO UBISTVO KOD MAJDANPEKA! Deca joj pomogla u zločinu - presudila suprugu na monstruozniji način nego Slađana u Klokočevcu

Foto: Društvene mreže

Slađana Paunović iz Klokočevca kod Majdanpeka, nedavno je privedena zbog sumnje da je organizovala ubistvo svog supruga Dejana, nakon čega je pokušala da prikrije zločin uz pomoć ljubavnika i njegovog maloletnog rođaka. Ovo je samo jedna u nizu stravičnih zločina u kojima su žene iz Srbije glavni akteri.

Delimo sa vama priče najokrutnijih žena u Srbiji, a neke od njih osuđene su na doživotnu kaznu zatvora.

Naime, tog 5. avgusta oko 5.30 časova ujutru pored puta je zatečen automobil, koji je u potpunosti izgoreo. 

Dejanovo telo pronađeno je potpuno ugljenisano, a sve je slutilo na to da je reč o saobraćajnoj nesreći.

Iako su Slađan M. i maloletnik priznali da su ubili Dejana Paunovića, njihove izjave se ne slažu u pogledu uloga koje su imali u zločinu. 

- Obojica su izneli svoju odbranu priznajući ubistvo, dok je Slađana za razliku od njih negirala svoju povezanost sa ubistvom supruga Dejana čiju saobraćajnu nesreću su lažirali. Srđan i maloletnik su ispričali kako su ubili čoveka, ali se nisu složili oko toga šta je ko uradio, očekivano optužujući se međusobno - rekao je izvor Republike.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Zabetonirala muža

Srbiju je zaprepastio i zločin Biljane S. iz okoline Leskovca, koja je telo svog supruga zabetonirala u buretu. Ubistvo je otkriveno na leto 2022, a tek kad je žena presudila sebi popivši otrov u šupi u kojoj je bilo i telo njenog supruga već tri godine.

Podaci iz istrage ukazivali su na samoubistvo. Međutim, na dan Biljanine sahrane došlo je do obrta. U njenoj kući pronađeno je zabetonirano telo njenog muža Ivana.

On je ubijen oštrim predmetom, a sumnja se da je Biljana krila mrtvog muža čak tri godine dok je svima pričala kako on radi u Rusiji.

Republika

Foto: Facebook

 

Pomogla joj deca u zločinu

Samo mesec dana pre hapšenja u Majdanpeku, u selu Vlaški Do kod Požarevca uhapšena je Ljiljana J. zbog sumnje da je ubila bivšeg muža, telo isekla na delove i bacila na deponiju.

Za razliku od žene iz Majdanpeka, kojoj je, kako se sumnja, u zločinu pomagao ljubavnik, Ljiljana J. je posle svog zločina tražila pomoć rođene dece.

- Kad se sazanalo za zločin, žena je odvela policiju do mesta gde je bačeno telo i sve priznala. Osim nje, uhapšeni su i njeni sin i ćerka - kaže izvor Kurira.

Sekla ga motornom testerom pa kuvala delove tela

Još jedan brutalan zločin počinila je žena. Naime, Tereza Perić iz Zrenjanina napala je svog supruga Srđana S. dok je spavao, izbola ga više puta, a zatim njegovo telo sekla motornom testerom.Naime, Tereza je, kako se sumnja, Srđana otrovala tako što mu je stavljala sedative u vodu. Tereza ga je potom, najverovatnije kada je zaspao, prvo izbola nožem, pa ga isekla testerom, a zatim je njegove delove tela kuvala u velikom loncu!

Komšije su u svojim svedočenjima ispričale da je zločinu prisustvovalo i jedno od troje dece, koliko ih Tereza ima iz prvog braka. Prema pričama komšija, ovo nije prvi da je žena bila nasilna, a navodno je napadala i svog bivšeg muža.

Republika

Foto: Facebook

 

Prva žena osuđena na 40 godina robije

Olivera Krsmanić je prva žena koja je osuđena na 40 godina robije u Srbiji. Međutim, njena kazna je preinačena u 15 godina dok je njen saučesnik Slobodan Jordanov osuđen na 20 godina. Ona je 2005. godine ubila taksistu Nezira Šišića hicem u potiljak.

Njegovo telo je pronađeno kod toplane na Ceraku u Beogradu. Motiv ubistva nije bilo koristoljublje, jer nije uzela novac od žrtve.

U policiji je kratko izjavila: "Imala sam pare, na taksimetru je otkucalo 597 dinara. Razmišljala sam da li da platim ili da ga ubijem. Izvadila sam pištolj i pucala mu u glavu", opisala je događaj Olivera.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović ispričao je ranije za portal Republika šta je najčešći okidač za ubistvo partnera.

- Žene koje su posle maltretiranja, pijanstva, nasilja, pretnji, i to dugogodišnjeg, ubijaju svoje partnere i to najčešće na spavanju ili dok je muškarac u alkoholisanom stanju. Kažnjene su za to zatvorskim kaznama, ali one nisu toliko visoke kako bi inače bile da nije bilo tog maltretiranja. S druge strane, dešavaju se ubistva u toku odbrane, odnosno prilikom napada i ima ubistava koja čine zajedno sa muškarcima, ali to je jako retko, jer žene su taka po pravilu saučesnici, a ne direktni izvršioci - kaže Radovanović.

U takvim situacijama, ženama se priznaje kao olakšavajuća okolnost ukoliko su trpele nasilje, te kazne nisu toliko visoke kao što bi bile da nema toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading