IZA CELE ORGANIZACIJE UBISTVA STOJI JOŠ JEDNA OSOBA? Slađana i monstruozna ekipa imali pomagača - šok detalji zločina kod Majdanpeka

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat nastardalog Dejana sumnja da iza svega stoji još jedna osoba, ali kako kaže, istraga će već pokazati sve.

IZA CELE ORGANIZACIJE UBISTVA STOJI JOŠ JEDNA OSOBA? Slađana i monstruozna ekipa imali pomagača - šok detalji zločina kod Majdanpeka

Foto: Društvene mreže

Slađana Paunović, udovica koja je naručila likvidaciju supruga, uhapšena je nakon dva meseca, kada je konačno isplivalo na videlo kako je tačno došlo do "nesreće" kod Majdanpeka u kojoj je stradao njen suprug, Dejan Paunović. 

Za naš portal, oglasio se brat nastradalog Dejana Paunovića, koji i dalje ne može da poveruje da njegovog brata nema, a pogotovo da je ishod "nesreće" u stvari ovako nešto.

- Slađana je bila mrtva hladna nakon te nesreće, ja nikada ne bih poslumnjao da neko može tako nešto da uradi. Nije mi jasno kako je bila spremna da organizuje to, verovatno je imala još nekog organizatora, ko zna ko je sve umešan, istraga će pokazati svoje. Svi smo sumnjali da je nešto bilo, znali smo da Dejan nije mogao da ode tom "ladom nivom" i da se zapali, ali nikakva indicija nije postojala, oni su sve to tako lepo odradili, profesionalno. E sad samo je pitanje da li su oni to sami organizovali ili im je neko pomogao, a najpre će biti to - rekao je brat nastradalog Dejana.

Porodica nesrećnog Dejana nada se da će monstrumi dobiti najveću kaznu kakvu zaslužuju.

- Ako oni ne dobiju najveću kaznu, ne znam šta da kažem, jadni smo onda svi mi. Ako oni prođu nekažnjeno, sutra će onda svakome ovo pasti na pamet, uvek će biti takvih monstruma, ali bar će se svesti na minimum, ako se sprovede zakon u ovom slučaju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedna maloletna, koji su 5. avgusta ove godine nasmrt pretukli Dejana Paunovića (33) iz sela Klokočevac, a onda njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali. Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Prema prvim informacijama nakon otkrivanja tela, Dejan P. nastradao je u saobraćajnoj nesreći kada se njegov automobil prevrnuo i zapalio. Kako su mediji tada prenosili, sve se dogodilo dan nakon što su Dejan i sada uhapšena Slađana proslavili godišnjicu braka.

Osumnjičenima određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading