"SVE TO MI JE BILO ČUDNO! DEJAN JE BIO PREDOBAR, KAKO MOŽE NEKO NJEGA DA UBIJE?!" Neutešni brat grca u suzama, a blizak prijatelj OTKRIVA OVO! (FOTO)

Autor:

Hronika

08.10.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Paunović pronađen je mrtav u zapaljenom automobilu pored puta u mestu Klokočevac.

"SVE TO MI JE BILO ČUDNO! DEJAN JE BIO PREDOBAR, KAKO MOŽE NEKO NJEGA DA UBIJE?!" Neutešni brat grca u suzama, a blizak prijatelj OTKRIVA OVO! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Tragedija koja je potresla Majdanpek kada je 33-godišnji Dejan Paunović pronađen mrtav u zapaljenom automobilu 5. avgusta sada dobija mračnu pozadinu. Policija je uhapsila Slađanu P. (28), Dejanovu suprugu, kao i S. M. (25) i sedamnaestogodišnjeg maloletnika zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo nad Dejanom Paunovićem.

Prema navodima iz istrage, Slađana P. se sumnjiči da je organizovala muškarca S. M. i maloletnika kako bi tog jutra ubili Dejana i pokušali prikriti zločin da izgleda kao saobraćajna nesreća. Prema informacijama iz istražiteljskih izveštaja, Slađana P. je pružala informacije o kretanju svog supruga na lokalnom putu i obezbedila drvenu motku i bejzbol palicu koje su navodno korišćene tokom napada.

Foto: Privatna arhiva

 

Tragično je da je Dejan Paunović pronađen mrtav u zapaljenom automobilu pored puta u mestu Klokočevac. Prvobitno se pretpostavljalo da je došlo do nesreće uzrokovanu problemima sa vozilom. Međutim, istina je bila mnogo mračnija.

Osumnjičeni će biti zadržani nakon isteka 48-satnog zadržavanja, dok je za sedamnaestogodišnjeg maloletnika određen pritvor. Ova tragedija je ostavila dubok trag u zajednici, a prijatelji i porodica Dejana Paunovića su šokirani i tuguju za njegovim gubitkom.

Dejanov brat od tetke istakao je da mu je odmah bilo sumnjivo kako mu se zapalio auto tokom vožnje.

- Jednostavno mi je bilo čudno sve to. Nisam mogao da poverujem da se to desilo i da niko nije reagovao. Bilo mi je sumnjivo. Dejan je bio bistar, sposoban.. Viđali smo se svaki dan na poslu - rekao je neutešni brat.

Foto: Privatna arhiva

 

Dodao je i da je Dejana video dan pre nego što je mučki ubijen, te da mu nije delovao kao da ima problem u kući.

- Sreli smo se u selu, kupovao je hranu za posao kao i svakog drugog dana. Pitao sam ga kako je, na šta mi je on odgovorio da je "sve ok". Bio je veseo, ništa u njegovom ponašanju nije mi ukazalo da ima neki problem - izjavio je brat.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading