I DRUGO DETE NIJE DEJANOVO? Isplivali novi jezivi detalji ubistva kod Majdanpeka - komšije otkrile sve o životu žene monstruma i žrtve

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije nastradalog Dejana otvorile dušu i otkrile da je Slađana imala dvoje dece sa ubicom supruga, a još strašnija činjenica je ta da je nesrećni Dejan sve to znao.

I DRUGO DETE NIJE DEJANOVO? Isplivali novi jezivi detalji ubistva kod Majdanpeka - komšije otkrile sve o životu žene monstruma i žrtve

Foto: Privatna arhiva

Slađana Paunović, udovica koja je naručila ubistvo supruga, uhapšena je nakon dva meseca, kada je konačno isplivalo na videlo kako je tačno došlo do "nesreće" kod Majdanpeka u kojoj je stradao njen suprug, Dejan Paunović. 

Osumnjičeni za ubistvo nesrećnog Dejana u Klokočevcu saslušani su gde su muškarci priznali da su ubili i zapalili čoveka, dok žena nije želela da prizna ništa. S tim da je i Slađani, zajedno sa drugom dvojicom, određen pritvor do 30 dana.

Komšije nastardalog Dejana Paunovića i dalje ne mogu da poveruju da se baš u njihovom selu dogodila ovakva filmska akcija, a da je glavni akter koji se krio iza svega ovoga upravo njihova komšinica.

Za portal Republika.rs komšije su otkrile da je Dejan u stvari otac samo dvoje dece od četvoro, a znajući sve to, odgajio ih je bez reči sve zajedno.

- Dejan i Slađana su se izuzetno družili sa Srećkom, nije bilo slavlja da nisu zajedno obeležili, stalno su bili zajedno. Dejan je znao sve, tačnije čuo je, ali valjda nije bio siguran. Drugo i četvrto dete po starosti, nisu Dejanovi, jasno se vidi po liku, svi su to znali. Najmlađa devojčica ima osam meseci, još se ne razaznaje na koga tačno liči, ali drugo dete, dečak, isti je Srećko - kaže jedna od komšinica za naš portal.

Kako kaže drugi komšija, Dejan je bio dobar čovek, svi će ga pamtiti po tome, ovako nešto definitivno nije zaslužio.

Podsetimo, policija je uhapsila Slađanu Paunović, Srećka M. (25) i njegovog rođaka Miloša P. (17) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo 5. avgusta, kada je Dejan pronađen u zapaljenom automobilu. Od tog dana, ovaj slučaj se vodio kao saobraćajna nesreća u kojoj je muškarac stradao.

Tek sada dolazi do jezivog obrta, kada je otkrivena pozadina slučaja. Odnosno, to da je Dejanova supruga Slađana (28) organizovala njegovo mučko ubistvo u toku njegovog povratka s posla u majdanpečkom rudniku.

Slađana je prikrila zločin uz pomoć najboljeg prijatelja muža, a svog ljubavnika Srećka i njegovog rođaka. Iako su Srećko M. i maloletnik priznali da su ubili Dejana Paunovića, njihove izjave se ne slažu u pogledu uloga koje su imali u zločinu. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading