OBJAVLJIVAO SLIKE SA ŽRTVOM, PA GA POSLE DVA MESECA BRUTALNO UBIO: Dejan bio blizak sa ubicom, nije ni slutio šta mu se sprema! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.10.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica S.M. na svojim društvenim mrežama delio fotografije sa ubijenim Dejanom Paunovićem.

OBJAVLJIVAO SLIKE SA ŽRTVOM, PA GA POSLE DVA MESECA BRUTALNO UBIO: Dejan bio blizak sa ubicom, nije ni slutio šta mu se sprema! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Dejana Paunovića (33) iz Klokočevca brutalno je ubio S.M. (25) po nalogu ljubavnice Slađane P. (28), inače Dejanove supruge.

Ono što čitav slučaj čini još jezivijim jeste činjenica da su njih dvojica bili dobri prijatelji i bliski. Tako je S.M. pre samo dva meseca podelio fotografiju sa Dejanom iz kuće uz opis: "opuštanje posle lova".

- Slađanin ljubavnik je išao sa Dejanom u lov, pričao sam mu da ne ide sa njim i da će ga ubiti. Unuk me nije poslušao, pričao mi je da se to neće dogoditi - ispričao je deda Dejana Paunovića koji je preminuo 5. avgusta u zapaljenom automobilu, u navodnoj saobraćajnoj nesreći.

Republika

Foto: Društvene mreže

Dejan P. i S.M. bili bliski

Na objavljenoj slici ubijeni Paunović pravi roštilj, dok S.M. nazdravlja pivom i sve to uz veliki osmeh. 

Podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedna maloletna, koji su 5. avgusta ove godine nasmrt pretukli Paunovića, a onda njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo. Njegova supruga S.P. je davala informacije o kretanju supruga, a S.M. i sedamnaestogodišnjak su ga sačekali na lokalnom putu, napali i ubili.

Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading