MAJKA DEČAKA-UBICE IZ RIBNIKARA BESNA KAO RIS! Urlala na zaposlene u Klinici jer su joj ZABRANILI da viđa sina?!

Autor:

Hronika

13.10.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka dečaka optužena za ilegalno posedovanje, proizvodnju i nošenje oružja, jer je njen DNK pronađen na jednoj od čaura u učionici.

MAJKA DEČAKA-UBICE IZ RIBNIKARA BESNA KAO RIS! Urlala na zaposlene u Klinici jer su joj ZABRANILI da viđa sina?!

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor dečakovom ocu, koji se nalazi tamo još od hapšenja 3. maja, dok je na predlog Višeg javnog tužilaštva doneta odluka da majci zabrani da dečaku ubuduće prilazi, sastaje se i komunicira sa sa njim, budući da se ona ne nalazi u pritvoru.

Optužnica protiv oca obuhvata teška krivična dela protiv opšte sigurnosti, dok je majka dečaka optužena za ilegalno posedovanje, proizvodnju i nošenje oružja, jer je njen DNK pronađen na jednoj od čaura u učionici.

Podsetimo, otac je imao metalni sef u kući sa šifrom, ali je oružje, iako je imao maloletnu decu, držao u plastičnom koferu u predsoblju, koji je bio lako dostupan. Kofer je mogao lako da se otvori na točkiće i za njega je bila poznata šifra.

Otac je često vodio sina u streljanu, učeći ga kako da koristi vatreno oružje, čak i dok je omogućavao sinu da vidi kako otvara i zaključava kofere sa oružjem.

Ovaj nemar roditelja omogućio je detetu da zapamti šifru i pristupi oružju bez nadzora, kako prenose beogradski mediji. 

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović 10. oktobra je, podsetimo, saopštio da je tužilaštvo sudu podnelo optužnicu protiv oca dečaka koji je 3. maja ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja i ranio još šest osoba, kao i protiv njegove majke, vlasnika streljačkog kluba i instruktora u tom klubu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Daša

13.10.2023 11:32

zašto je ona na slobodi i neka joj neko objasni da zbog njezina sina roditelji pobijene dece ne mogu više nikada viđati svoju decu

Venera

14.10.2023 22:56

@Daša - Ma ne, ona to ne zna! Treba da joj se objasni i nacrta.. mislim ko sve ne ostavlja komenatare..

Tanja

13.10.2023 11:39

Besna,bezosecajna za zrtve najmladjeg masivnog ubice na svetu!Na more je krenula a ni 40 dana nije proslo..... Zasto je na slobodi? Kako je moguce da radi u prosveti?

Maja

13.10.2023 13:09

Da li je se ta ,,gospodja,, majcina zapotala, dali mogu majke cija su deca pod zemljom da ih vide. To treba obesiti.