DEJANOVO TELO ĆE BITI OTKOPANO: Supruga nije želela da se radi obdukcija, ali...

Autor:

Hronika

10.10.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanova supruga bila je izričita u tome da ona nema nikakve veze sa ubistvom niti sa dvojicom uhapšenih.

DEJANOVO TELO ĆE BITI OTKOPANO:  Supruga nije želela da se radi obdukcija, ali...

Foto: Privatna arhiva

Slađana P. (28), koja se sumnjiči da je bila saučesnik ili da je naručila ubistvo svog supruga Dejana P. (33), tvrdi u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu da nije uopšte povezana sa ovim krivičnim delom.

S.M. i maloletni pomoćnik priznali su delo i opisali kako se sve dogodilo, dok je Dejanova supruga bila je izričita u tome da ona nema nikakve veze sa ubistvom niti sa dvojicom uhapšenih - kaže izvor Kurira.

Prema rečima sagovornika, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu naložena je ekshumacija Dejanovog tela koja će biti obavljena u četvrtak.

- Naloženo je da se telo otkopa i da se uradi detaljna obdukcija kako bi tužilaštvo imalo kompletne dokaze i na osnovu rezultata obdukcionog nalaza. Dejanovo telo, iako spaljeno posle ubistva, nije potpuno izgorelo, te će ova procedura i analiza pomoći u istrazi - kaže izvor i podseća da u avgustu, kada je Dejan P. nastradao obdukcija nije rađena.

Obdukciju je isprva odbila Dejanova supruga koja je rekla da za tim "nema potrebe".

- Ona je insistirala da se obdukcija ne radi. Tada to nije bilo čudno, prosto verovalo se da je u pitanju saobraćajna nesreća i obdukcija bi samo produžila agoniju porodice, u smislu čekanja da se završi, a samim tim se i sahrana prolongira. Porodicama je taj period čekanja dodatno mučan. Inače, nije retko da porodica odbije obdukciju, pa ni u slučaju Dejana P. to nije bilo čudno - objašnjava izvor i dodaje:

- Međutim, kada se otkrilo da Dejan P. nije žrtva saobraćajke, a da je u njegovo ubistvo umešana supruga, svima je postalo jasno zašto je Slađana insistirala da se obdukcija ne radi.

Podsetimo, Dejanovo telo, pronađeno je u izgorelom automobilu nedaleko od njihove kuće 5. avgusta. Činilo da je reč o saobraćajnoj nesreći. Međutim, nakon istrage policije, najverovatnije zahvaljujući izjavama jednog od pomagača Slađane P., maloletnog rođaka njenog ljubavnika S. M., otkrivena je istina. Sumnja se da su zajedno pretukli Dejana do smrti, nakon čega su njegovo telo stavili u automobil i zapalili.

Dejan i Slađana su, inače, dan pre nego što je Dejan ubijen proslavljali 10 godina braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading