NE ZNAM ŠTA SE DESILO! DECU SMO MI UZELI: Prvi put se oglasila majka žene koja je naručila ubistvo supruga - NEMAM REČI!

Autor:

Hronika

09.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećko M. (25) i sedamnaestogodišnji Miloš P. terete se da su po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom ubili Paunovića.

NE ZNAM ŠTA SE DESILO! DECU SMO MI UZELI: Prvi put se oglasila majka žene koja je naručila ubistvo supruga - NEMAM REČI!

Foto: Društvene mreže

Slađana Paunović uhapšena je zbog sumnje da je organizovala ubistvo supruga Dejana Paunovića, koga su nakon povratka sa posla, napala dvojica muškaraca zadavši mu smrtonosne udarce. Nakon krvavog pira, telo su stavili u automobil, i survali ga niz padinu, te ga zapalili.

Majka Slađane Paunović koja je naredila ubistvo supruga 5.avgusta u selu Klokočevac, nedaleko od Majdampeka rekla je za portal Republika.rs da ne zna ništa o zločinu, ali da su Dejanova i Slađanina deca kod nje.


- Deca su kod mene i mog supruga. Bio je i centar za socijalni rad, za sada su tu. Ne znam šta se desilo, ne želim da dajem ikakve izjave - rekla je za portal Republika.rs, Slađanina majka ne želevši da otkrije svoje ime. 

Mi smo pokušali da proverimo navode majke, ali od Centra za socijalni rad do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor.

Da podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, osumnjičene da su 5. avgusta oko 5,30 časova ove godine nasmrt pretukli Dejana Paunovića (33), a onda njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.


Srećko M. (25) i sedamnaestogodišnji Miloš P. terete se da su po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali i napali nedužnog čoveka. Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana udarili ga više puta. Dejan je od zadobijenih povreda preminuo, a njegovo telo su ubacili u auto i inscenirali saobraćajnu nesreću. 

U prvi mah mnogi su poverovali da je Dejan nastradao u saobraćajki. Kako su mediji tada prenosili, sve se dogodilo dan nakon što su Dejan i sada uhapšena Slađana proslavili godišnjicu braka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading