NJEGOVO UBISTVO JE NARUČILA SUPRUGA! Ovo je Dejan koji je mučki goreo u kolima - cela istina tek sad isplivala

Autor:

Hronika

07.10.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manje od 24 sata pre nesreće, Dejan je sa svojom suprugom slavio godišnjicu braka, a oni su bili zajedno 10 godina!

NJEGOVO UBISTVO JE NARUČILA SUPRUGA! Ovo je Dejan koji je mučki goreo u kolima - cela istina tek sad isplivala

Foto: Društvene mreže

Dejan Paunović (33) iz Majdanpeka stradao je 5. avgusta, kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta.

Danas je otkrivena pozadina - njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca S. M. (25) i maloletnika (17) da tog jutra ubiju Dejana i pokušaju da prikriju zločin, da sve izgleda kao saobraćajna nesreća.

Tri osobe su uhapšene u vezi sa ovim brutalnim zločinom, a među njima je i maloletnik, dok se sumnja da je iza svega stajala supruga žrtve.

Događaj se odigrao 5. avgusta ove godine, kada se veruje da su S. M. (25), S. P. (28) i maloletnik, svi iz okoline Majdanpeka, nasmrt pretukli Dejana P. (33). Nakon napada, telo žrtve su stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili.

Vatrogasci su za volanom zatekli ugljenisano telo muškarca. Tada se pretpostavljalo da je vozio neispravan automobil, da je sleteo sa puta, prevrnuo se i zapalio.

Manje od 24 sata pre nesreće, Dejan je sa svojom suprugom slavio godišnjicu braka, a oni su bili zajedno 10 godina!

Dejan je tog dana na svom Fejsbuk profilu kačio zajedničke fotografije uz poruku: "Srećna nam godišnjica braka".

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Ovaj bračni par zajedno ima četvoro dece. Dejan je radio u rudniku u Majdanpeku.

Ubili Dejana, pa inscenirali mesto nesreće

Tri meseca od nesreće otkrivena je mračna istina - Dejan je ubijen, a uhapšeni su S. M. (25), maloletnik (17) i supruga Slađana, koja je ugovorila ovo ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading