DEČAK-UBICA IZ NIŠKE BANJE I RANIJE BIO NASILAN? Jedna majka ga prijavila za vršnjačko nasilje: "Maltretirao je i mog sina!"

Autor:

Hronika

05.10.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete maštanke Niške Banje gurnuo je M. M., koji je danas ubio drugara A. S.

DEČAK-UBICA IZ NIŠKE BANJE I RANIJE BIO NASILAN? Jedna majka ga prijavila za vršnjačko nasilje: "Maltretirao je i mog sina!"

Foto: Shutterstock, Facebook

Ubijen dečak u Niškoj Banji

Nakon uznemirujućeg zločina iz Niške Banje, kada je M. M. (13) ubio svog drugara A. S. (13) meštanka iz Niške Banje je ispričala da je dečak ubica vršio nasilje i nad njenim sinom!

Marija Petrović iz Niške Banje ispričala je da je M.M. prijavljivala za nasilje nad njenim sinom i da nadležne službe nisu imale adekvatnu reakciju. M.M. je tada gurnuo njenog sina koji umalo nije pao preko žardinjere.

- Naime, radilo se o tome da ga je nakon škole, nedaleko od parka, gurnuo što je drugarica sticajem okolnosti snimila kamerom. Ja sam imala uvid u kompletan snimak i uverila se da je zaista bilo vršnjačko nasilje. Nakon toga sam prijavila prvenstveno školi, ne mogu da tvrdim da sam posebno prijavljivala policiji, ali je škola svakako po službenoj dužnosti prijavila to školskim policajcima. Tako da sam ja kao roditelj ujedno sa majkom dotičnog dečaka bila na sastanku sa direktorom škole, sa psihologom škole, sa pedagogom škole i bile su dve ženske policajke, koje su školski policajci na dužnosti - ispričala je Marija.

Ona je ispričala da joj je prećeno, jer se njeno dete bunilo, što su nadležni okarakterisali kao psovku. Kako kaže, rečeno joj je da njeno dete ima apsolutno isti udeo u vršnjačkom nasilju kao i M.M.

- Pomirenje, na što ja nisam pristala kao roditelj, jer smatram da svaki roditelj ima pravo da bira društvo svoje dece. I onda nakon toga, psiholog, pedagog škole, u prisustvu tih ženskih policajaca i direktora škole, obećali su da će napraviti plan i program po kojem će to da se reši, da se dođe do nekog adekvatnog rešenja. Ja sam to dete viđala u parku kako priča samo sa sobom. Prijavljivala je još neke situacije do kojih sam dolazila putem priče svog maloletnog deteta - ispričala je ova meštanka Niške Banje.

Kako je rekla, njeno dete je gurnuo M.M., koji je danas ubio drugara A.S.

- Moje dete četvrti razred tada, bio je gurnut, iza toga je bila žardinjera, betonska žardinjera. Kažem, sreća mog deteta je bila samo u masi koju poseduje jer je krupan i to ga je zadržalo da ne padne unazad glavom. Znate kakve posledice može imati - ispričala je Marija.

Podsetimo, ubistvo je otkriveno danas oko 11 sati. Intervenisala je Hitna pomoć sa dve ekipe, zbog dojave da je došlo do tuče, ali po dolasku na lice mesta lekari su nažalost, mogli samo da konstatuju smrt jednog maloletnika, dok je drugi prevezen u UCKS Niš.

Prema informacijama, zločin se dogodio u potkrovlju kuće.

- Drugog dečaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dečak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož - kaže izvor "Blica".

Zločinu koji je potresao Nišku Banju je prema nezvaničnim informacijama prethodila tuča dečaka M.M. (13) i A.S. (13). Na to ukazuju krvavi tragovi koji su nađeni u dvorištu, dok je beživotno telo A.S. nađeno u potkrovlju kuće M.M.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading