Poginule majka i supruga vlasnika stana! Mogući uzrok požara u Kragujevcu otkriven! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.10.2023

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnom požaru koji je izbio večeras na Lepeničkom bulevaru u Kragujevcu, nažalost, život su izgubile majka i supruga vlasnika stana.

Poginule majka i supruga vlasnika stana! Mogući uzrok požara u Kragujevcu otkriven! (FOTO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Prema nezvaničnim izvorima, u trenutku požara u stanu je bila isključena struja, a prema preliminarnim informacijama, mogući uzrok požara je korišćenje sveće kao izvora svetla.

Uzimajući u obzir da su stanari bili u situaciji bez struje, sveća je verovatno korišćena za osvetljavanje prostora, a nažalost, ova okolnost je dovela do izbijanja požara. Pored ovih tragičnih gubitaka, vlasnik stana se bori za svoj život. Takođe, saznajemo da je majka, prema nepotvrđenim informacijama, bila nepokretna, što je dodatno otežalo njihovu evakuaciju i preživljavanje u ovoj strašnoj nesreći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Policija i vatrogasne ekipe su brzo intervenisale na mestu događaja kako bi sanirale požar i pružile pomoć povređenom. Ova tragedija je duboko potresla zajednicu u Kragujevcu, a detaljna istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdili svi okolnosti ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading