VELIKO HAPŠENJE DILERA U NOVOJ PAZOVI! Pronađeno 4 kilograma kokaina!

Autor:

Hronika

02.10.2023

20:55 >> 21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vozilu koje je koristio osumnjičeni M.S. pronađeno je čak četiri kilograma kokaina.

VELIKO HAPŠENJE DILERA U NOVOJ PAZOVI! Pronađeno 4 kilograma kokaina!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

U akciji koju je sprovela policija u Novoj Pazovi, uhapšena su dva osumnjičena, V.P. (1986) i M.S. (1996), zbog ozbiljnih optužbi za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je preduzela akciju u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, a hapšenje je usledilo nakon pažljivog istraživanja i praćenja aktivnosti osumnjičenih. Osumnjičeni su uhapšeni na parkingu u Novoj Pazovi u trenutku primopredaje droge.

U vozilu koje je koristio osumnjičeni M.S. pronađeno je čak četiri kilograma kokaina, što ukazuje na ozbiljnost i obim krivičnog dela. Pored toga, pregledom kamiona kojim je upravljao V.P., policija je otkrila 30 litara amfetaminskog ulja i čak 60 kilograma kofeina, što sugeriše na složenost i organizovanost operacije koja je bila u toku.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, tokom kojih će biti sprovedeni dalji postupci i istraživanja. Nakon toga, bit će podnesene krivične prijave, a osumnjičeni će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading