VELIKO HAPŠENJE U NIŠU! Zadržani osumnjičeni kod Svrljiga zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga!

Autor:

Hronika

27.09.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na parceli osumnjičenog D.P. izniklo je ukupno 40 biljaka kanabisa, dok je na parceli osumnjičenog V.Dj. pronađeno 29 biljaka.

VELIKO HAPŠENJE U NIŠU! Zadržani osumnjičeni kod Svrljiga zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Dve osobe, D.P. i V.Dj. iz sela Izvor kod Svrljiga, zadržane su u pritvoru nakon sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Prema informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičeni su tokom ove godine nabavili i zasejali seme kanabisa na svojim parcelama u Izvoru, rezultirajući izrastom većeg broja biljaka.

Na parceli osumnjičenog D.P. izniklo je ukupno 40 biljaka kanabisa, dok je na parceli osumnjičenog V.Dj. pronađeno 29 biljaka. Osumnjičeni su brali listove i cvetove sa ovih biljaka, sušili ih, a juče je izvršena zaplena na mestu gde je posed D.P., gde je posečeno svih 40 stabljika sa ukupnom težinom od oko 460 grama. Takođe, u kući osumnjičenog D.P. pronađeno je dodatnih 6 grama sušenog kanabisa, vaga za precizno merenje, kao i oprema za uzgoj kanabisa u veštačkim uslovima, uključujući ventilatore i drugu opremu.

Na parceli osumnjičenog V.Dj. posečeno je 29 biljaka, a u njegovoj kući pronađeno je 66 grama sušenih delova kanabisa. Obojica osumnjičenih zadržani su u pritvoru dok se istražuje njihova uloga u ovom slučaju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading