BAKU UBILA KUHINJSKIM NOŽEM! Tužilaštvo traži veću kaznu za unuku - nesrećna starica krila ko joj je to uradio!

Autor:

Hronika

14.09.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Požarevcu, uspelo da dokaže krivicu V.M., iako nije bilo prisutnih svedoka.

BAKU UBILA KUHINJSKIM NOŽEM! Tužilaštvo traži veću kaznu za unuku - nesrećna starica krila ko joj je to uradio!

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Nož

Devojka V.M. (29) je osuđena na kaznu od osam i po godina zatvora zbog ubistva svoje bake D.M. (69), koje je počinila u selu blizu Požarevca 2. januara 2021. godine. Prema prvim informacijama, do tragičnog događaja došlo je kada je pijana V.M. zabola nož od 20 centimetara u stomak svoje bake,a nanela joj je dve ubodne rane.

Nakon četiri dana borbe za život, nesrećna žena je preminula u bolnici, a V.M. nije želela otkriti identitet napadača policiji i tužilaštvu, pokušavajući da zaštiti svoju unuku.

Prvobitno je Viši sud u Požarevcu osudio V.M. na sedam i po godina zatvora, ali je Više javno tužilaštvo u Požarevcu uložilo žalbu, zbog čega je kazna povećana na osam i po godina.

Prema dostupnim informacijama, devojka je došla u selo Ševica kod Kučeva 1. januara 2021. godine i pretpostavlja se da je bila pod uticajem alkohola tokom svađe koja je eskalirala u ubistvo. U jednom trenutku je uzela je kuhinjski nož i napala svoju babu. Prilikom hapšenja, imala je 1.84 promila alkohola u krvi.

Istragu je vodilo Više javno tužilaštvo u Požarevcu, koje je uspelo da dokaže krivicu V.M., iako nije bilo prisutnih svedoka, a baka do smrti nije htela otkriti identitet napadača. Nož korišćen u zločinu je pronađen u kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading