UHAPŠEN VOZAČ POGREBNOG: Prešao u suprotnu traku, pa ubio čoveka!

Autor:

Hronika

06.09.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B. M. je preminuo na licu mesta, N. K. su iz slupanog vozila izvlačili vatrogasci dok je njihov saputnik N. J. (34) prošao sa lakšim povredama.

UHAPŠEN VOZAČ POGREBNOG: Prešao u suprotnu traku, pa ubio čoveka!

Foto: Shutterstock

Muškarac (38) uhapšen je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva od strane niške policije zbog sumnje da je u ponedeljak na putu Niš - Svrljig kod sela Vrelo izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Nišlija B. M. (61), a njegov saputnik N. K. (53) zadobio teške telesne povrede, opasne po život.

Tridesetosmogodišnji čovek tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je upravljajući kombijem, vlasništvo knjaževačkog pogrebnog preduzeća, krećući se iz pravca Svrljiga ka Nišu, prešao na levu stranu kolovoza i udario u "audi" niških tablica koji mu je dolazio u susret.

Nesrećni muškarac B. M. je preminuo na licu mesta, N. K. su iz slupanog vozila izvlačili vatrogasci, dok je njihov saputnik N. J. (34) prošao sa lakšim povredama.

Kako je saopšteno iz niškog UKC danas, N. K. je i dalje u veoma teškom stanju zbog politraumatatskih povreda.

- Pacijent je nakon višečasovnih hirurških intervencija hospitalizovan na Klinici za anesteziju UKC, nalazi se u teškom opštem životno ugrožavajućem stanju - saopštila je niška bolnica.

Osumnjičeni tridesetosmogodišnjak je sa krivičnom prijavom priveden Osnovnom javnom tužilaštvu na salušanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

07.09.2023 08:18

Preminuo i vozac Audija