VLASNIK STANA SE POSVAĐAO SA PODSTANARIMA ZBOG KIRIJE? Novi detalji stravične eksplozije u Smederevu

Autor: Republika

Hronika

01.09.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnoj eksploziji u Smederevu poginuo je vlasnik stana

VLASNIK STANA SE POSVAĐAO SA PODSTANARIMA ZBOG KIRIJE? Novi detalji stravične eksplozije u Smederevu

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Do eksplozije koja se sinoć dogodila u centru Smedereva došlo je nakon što je aktivirana bomba na trećem spratu zgrade u Ulici slobode, prenosi Nova.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima, eksploziv je aktivirao vlasnik stana na trećem spratu nakon kraće rasprave sa stanarima koji su taj stan iznajmljivali. Navodno, razlog za svađu je bila neplaćena kirija.

Vlasnik stana je pokušao da uđe stan, ali mu stanari nisu dozvolili. Nakon toga je pokušao da ubaci bombu u stan. On se razneo, dok su dve osobe povređene. 

Podsećamo, u eksploziji koja se sinoć oko 20.30 dogodila u zgradi u Ulici slobode u centru Smedereva, jedna osoba je stradala, a dve su povređene. Do eksplozije je došlo na poslednjem, četvrtom spratu zgrade koji je uništen kao i dva sprata ispod. Prema rečima stanara, svih 25 stanova u zgradi pretrpeli veliku materijalnu štetu. Oko zgrade i u okolnim ulicama su delovi nameštaja, stolarije, stakla.

Koliko je bila jaka eksplozija govori i to da se zvuk detonacije čuo i u udaljenim delovima grada. Pojedini korisnici društvenih mreža tvrde da se eksplozija navodno čula i do „nekoliko kilometara dalje“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading