KOVAČEVIĆ JE DAO VELIKI DOPRINOS UNAPREĐENJU POLOŽAJA BORACA: Oglasilo se Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja povodom smrti pomoćnika ministra

Autor:

Hronika

26.08.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolega Miloš je pomerao granice, učeći svakoga od nas da je svaki problem rešiv, a cilj ostvariv, naveli su iz Ministarstva.

KOVAČEVIĆ JE DAO VELIKI DOPRINOS UNAPREĐENJU POLOŽAJA BORACA: Oglasilo se Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja povodom smrti pomoćnika ministra

Foto: Linkedin

Miloš Kovačević

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra u Sektoru za boračko - invalidsku zaštitu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Miloš Kovačević izgubio je život u saobraćajnoj nesreći kod Požarevca, koja se dogodila danas u ranim jutarnjim časovima, saopštilo je to ministarstvo. 

- Kolega Miloš Kovačević tokom svog rada u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dao je veliki doprinos unapređenju položaja boraca, ratnih-vojnih invalida i porodica palih boraca, gradeći čvrste i prijateljske veze sa udruženjima iz oblasti boračko-invalidske zaštite - navodi se u saopštenju.  

Svojom posvećenošću, ličnim zalaganjem i vrednim radom, ističu iz ministarstva, "kolega Miloš je pomerao granice, učeći svakoga od nas da je svaki problem rešiv, a cilj ostvariv".

- Kolega Miloš Kovačević ostaće upamćen, ne samo kao veliki profesionalac u svom poslu i izvanredan kolega koga su svi voleli i poštovali, već i kao čovek koji je duboko i iskreno voleo svoju porodicu, ali i svoju državu i svoj narod. Pamtićemo ga kao oca i supruga, prijatelja i kolegu, ali i velikog patriotu - navodi se u saopštenju. 

Kolektiv Ministarstva izjavilo je porodici Kovaćević najdublje i najiskrenije saučešće povodom tragične smrti kolege i prijatelja Miloša Kovačevića.

Da podsetimo, Miloš Kovačević (31), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći u mestu Ljubičevo kod Požarevca.

Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 1.30 časova a učestvovali su automobil marke "pežo 508" i teretno motorno vozilo "man".

Kovačević se nalazio u svojstvu putnika u automobilu, a poginuo je i vozač autombila D. B. (66).

Uviđaj je izvršen od strane tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu.

Gašić uputio saučešće

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio je saučešće ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikoli Selakoviću, povodom pogibije pomoćnika ministra Miloša Kovačevića.

- Sa velikom tugom sam primio vest o tragediji u kojoj je poginuo Miloš Kovačević, pripadnik Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Pamtićemo ga pre svega kao dobrog čoveka, ali i kao posvećenog i odgovornog profesionalca. U ime svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće - poručio je ministar Gašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading