LOPATOM GA TUKAO SKORO DO SMRTI! Mladić u Niškoj Banji TUKAO dečka svoje majke: Od udaraca zadobio krvarenje na mozgu - hitno operisan!

Autor:

Hronika

19.08.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je zadobio povrede glave, intubiran je i pregledan od strane nrurohirurga.

LOPATOM GA TUKAO SKORO DO SMRTI! Mladić u Niškoj Banji TUKAO dečka svoje majke: Od udaraca zadobio krvarenje na mozgu - hitno operisan!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Šezdesetogodišnjak koji je juče prevezen u Univerzitetski klinički centar gde je ustanovljeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život, hitno je operisan i ima krvarenje na mozgu.

- Muškarac je zadobio povrede glave, intubiran je i pregledan od strane nrurohirurga. Krvarenje u mozgu, hitno je operisan, smešten je na anesteziologiju - saopštili su iz UKC Niš.

Podsetimo,  Piroćanca S.O. (32) uhapsila je niška policija zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On je juče u niškom selu Ostrovica u dvorištu porodične kuće nakon svađe muškarcu (59), lopatom i nogom zadao udarce u glavu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu - saopštila je policija.

Kako saznajemo, pretučeni muškarac je u emotivnoj vezi sa majkom napadača a tačan razlog svađe koja se umalo kobno završila, još se utvrđuje.đ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading